Linn Herbertsson

We found paradise 1 hour from Palma

måndag 01 september, 2014 @ 15:03
1
Igår åkte jag hem till Maria, Max, Alexis, Leah och Charles som har hyrt ett hus i el Terreno här i Palma. Därifrån tog vi bil och skoter till en strand som heter Calo des Moro, en timme från Palma och där snackar vi paradis. Det var lite svårt att hitta och sedan fick man gå en bit för att komma ner till stranden men det var värt varenda liten ansträngning. Där hoppade vi från klipporna, snorklade och solade hela dagen. Det kommer fler bilder men vi börjar med de här...

calo del moro

calo des moro

beaches at mallorca

calo des moro

cliff diving

cave diving

best beach at mallorca

charles
Gilla inlägget på Facebook

beauty conference snaps

måndag 01 september, 2014 @ 08:47
0
Lite bilder från lördagens skönhetskonferens med Daisy Beauty!


loreal

daisy beauty

beauty

maria mossenberg

daisy beauty

essie

maybelline mascara

make up artist in action

macbook air
Gilla inlägget på Facebook

face rituals

söndag 31 augusti, 2014 @ 14:55
0
Jag har fått lite frågor angående mina ansiktsprodukter och här nedan ser ni produkterna jag använder just nu. Caudalíe har jag använt i några månader och deras Fluide Matifiant Hydratant är den absolut bästa ansiktskrämen jag har använt mot min glansiga hy. SOS Morning Eye Rescue är perfekt att ta under ögonen dagen efter när man känner sig lite trött och sliten. Och när jag var i Barcelona i juni köpte jag även deras make up remover. Jag försöker ju byta ut de flesta av mina skönhetsprodukter (och alla andra produkter för den delen) till naturliga produkter utan för mycket kemikalier och skit och nu känns det som att jag har hittat rätt. En gång i veckan använder jag även Balance Me Cleanse and smoth face balm som man masserar in i ansiktet i några minuter och sedan tvättar av. Den är underbar!

face cream

caudalie face

face products all natural

caudalie face
Gilla inlägget på Facebook

dinner & drinks

söndag 31 augusti, 2014 @ 10:11
1
Vi avslutade vår konferensdag igår med middag på restaurangen och champagnebaren Chez Camille. Bästa Kicki och Sam har precis som tidigare år styrt upp en helt fantastisk resa med underbara människor och stämningen är helt enkelt på topp. Efter middagen gick vi vidare till Cuba Bar men var lite för trötta så vi slängde in handduken och gick hem. Nu ska jag hoppa in i en taxi och åka till Maria och Max som har hyrt ett hus här i Palma den här veckan. Vi ska ut med båt och jag ska äntligen få snorkla!!!

linda hallberg

bloggers have more fun

Linda, fantastiska Kicki som arrangerat hela resan och jag på Chez Camille igår
Gilla inlägget på Facebook

vår dag i Palma

lördag 30 augusti, 2014 @ 18:04
0
Det har varit en lång men sjukt rolig dag! Vi har lyssnat på intressanta föreläsningar, fått testa smink, hudvård och nagellack, fjantat oss framför filmkameran och nu är det dags att svira om till lite festligare kläder och möta upp hela gänget för middag på Chez Camille. Ha en fin lördag darlings!

bloggare
Gilla inlägget på Facebook

fresh hair

lördag 30 augusti, 2014 @ 14:41
0
Jag gillar ju torrschampo och har testat de flesta som säljs i Sverige men nu kommer jag nog aldrig byta. Batiste's Strength & Shine fräschar upp håret men gör det inte så strävt som vissa andra torrschampon. När jag har använt torrschampo förr har jag upplevt att det sliter ganska mycket på håret. Förra veckan köpte jag även deras nya Dry Conditioner, Smoothing Conditioning Mist, som mjukar upp håret ännu mer, perfekt nu när det kommer bli mycket sol och saltvattensbad i helgen.

bästa torrshampoo

bästa torrschampot

bästa torrschampot
Gilla inlägget på Facebook

breakfast before beauty conference

lördag 30 augusti, 2014 @ 10:10
0
Godmorgon från Palma! Vi har precis ätit en god frukost på hotellet och nu ska vi in i konferenssalen och påbörja dagens bloggers beauty conference. Annica Joensuu från Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) ska föreläsa om myter och sanningar inom hudvård. Vi ska få höra mer om Daisy Beauty och Loreál, Essie och Maybelline ska presentera höstens nyheter. Vi har en rolig dag framför oss med andra ord!

hotel breakfast

hotel breakfast
Gilla inlägget på Facebook