Linn Herbertsson

påsk i Stockholm

lördag 19 april, 2014 @ 11:48
2
Jag har snart bott i Stockholm i fem år men aldrig firat påsk här! Den har antingen spenderats i Åre, Marbella, Miami, Skåne eller Sydafrika. Och det tar ett tag att vänja sig vid Stockholm när det är så här lugnt, en riktig spökstad. Helt plötsligt finns här en massa parkeringsplatser på vår gata, man kan gå och äta på alla de populära restaurangerna utan att behöva boka bord i förväg och man slipper trängas med en massa andra människor på trottoarerna. Självklart HATAR jag det! Allt jag älskar med Stockholm försvinner under påsken och jag hade mycket hellre åkt ut till någons lantställe, åkt skidor i Fjällen eller varit på solsemester men nu är vi hemma och jag ska försöka göra det bästa av det. När man vänjer sig vid lugnet är det väl ganska mysigt! Vi var i alla fall på en fantastisk middag igår med hela pojkvännens familj och svärmor hade lagat en helt fantastisk påskmiddag. OCH så ska det ju bli riktigt fint väder! Vi får se vad vi hittar på idag men jag vill i alla fall ta mig från stan så jag slipper känna hur tomt här är!

påskmiddag
Gilla inlägget på Facebook

Glad Påsk!

fredag 18 april, 2014 @ 12:23
1
Det fick bli blommor med fjädrar i år istället för björkris på grund av allergier! Jag gillar det! De fina blommorna hittade jag på Östermalmstorg och kaninen och ljusstakarna är mammas gamla, mysigt att känna att hon är med oss och firar påsk!


påskpynt
Gilla inlägget på Facebook

vår dag.

torsdag 17 april, 2014 @ 18:27
1
Yeeey! Jag vaknade upp utan feber idag och satte sådan fart att jag inte ens hann blogga! Ledsen för det men jag var tvungen att göra av med alla överskottsenergi jag samlat på mig de senaste dagarna när jag har legat sjuk. Jag har försökt att bromsa mig själv lite för jag vill inte må sämre i morgon igen men vi har tagit en lång promenad med Charlie, köpt en massa påskblommor och shoppat lite nere på stan. Vi tog en kaffe och bulle ute i solen men här blåser rätt kallt idag. I kväll ska vi som planerat äta middag med våra vänner på Sturehof och jag är extra glad då jag var rädd att jag skulle behöva ligga hemma i sängen hela påsken. Ha en fin skärtorsdag hörrni!

chihuahua charlie
Gilla inlägget på Facebook

status

onsdag 16 april, 2014 @ 10:41
20
Tack för alla krya på mig-kommentarer! Jag behöver verkligen det då jag mår i princip lika dåligt idag. Vilken hemsk natt! Jag har haft ont i hela kroppen, kallsvettats och vaknat stup i kvarten. Det var längesedan jag var så här sjuk! Jag får åtminstone äta glass till frukost och gissa om jag blev glad förra veckan när jag upptäckte att mina två favoritsmaker från Ben & Jerry's, Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie som jag alltid brukar köpa och blanda redan finns färdigblandade i Half Baked. Jag förstår inte hur jag har kunnat missa det för nu slipper jag köpa två paket varje gång. Ja, lite sådant jag glädjer mig extra åt nu när jag måste ligga hemma i sängen hela dagen. Jag märker även på statistiken att många av er har tagit påsklov för då blir det alltid lite lugnare här i bloggen. Jag börjar bli så uttråkad här nu och jag har kollat slut på alla våra Vänner-avsnitt så kan ni inte berätta om era påskplaner?

ben and jerrys halfbaked
Gilla inlägget på Facebook

Vi hörs i morgon istället!

tisdag 15 april, 2014 @ 20:58
7
Jag.Mår.Så.Dåligt.
Gilla inlägget på Facebook

Tuesday morning.

tisdag 15 april, 2014 @ 10:48
3
Mindre god morgon för min del idag! Jag har känt av en förkylning sedan vi kom hem i söndags och idag bröt den ut med feber och hela paketet. Jag har försökt ta Ipren med det hjälper inte så jag har avbokat allt jag skulle göra idag. Jag är inget stort fan av att ligga i sängen en hel dag men just nu mår jag så dåligt så jag inte ens kan vara uppe. Jag har satt på ett par avsnitt med Vänner nu och äter Stroopwafels som jag köpte i Schweiz. Vet ni vad det är? Så himla gott i alla fall! Det är en sorts våffelkakor med caramel/kola-smak! Jag ska försöka sova ett par timmar så vi hörs igen i eftermiddag.

make way sweater

Nya favorittröjan med djup rygg härifrån. Jag köpte den i storlek L när vi var på invigningen av den nya Bubbleroom-butiken för att jag ville ha den lite längre.
Gilla inlägget på Facebook

uppe i backen och aprés-ski

måndag 14 april, 2014 @ 16:14
5
Jag har så mycket underbara bilder kvar från Verbier och här kommer sista bildbomben med mina och de andras bilder. Jag har suttit på kontoret i princip halva dagen, bläddrat genom bilder, skrattat åt bilder, fixat bilder och längtat tillbaka.

verbier lunch i backen

verbier after ski
Gilla inlägget på Facebook