Linn Herbertsson

Majestic Barriere Cannes

torsdag 24 juli, 2014 @ 13:35
3
majestic barriere cannes

majestic barriere cannes


Klänning Rebecca Stella for Nelly // skor Massimo Dutti // solglasögon Dior
Gilla inlägget på Facebook

en ofrivillig bloggpaus

torsdag 24 juli, 2014 @ 09:10
10
Jag vet inte om jag har berättat för er förut att jag har väldigt lätt för att svimma men jag tror att jag har nämnt det någon gång tidigare. Jag har i alla fall svimmat av så löjliga anledningar som att jag slog i min lilltå en gång och när jag slår mig hårt eller skär mig så brukar jag lägga mig ner på golvet i förebyggande syfte för att slippa slå mig på vägen ner om jag tuppar av. Tyvärr hann jag inte göra det i måndags när vi var och åt middag nere på stranden i Cannes. Jag hade precis varit på toaletten och slog i min armbåge i vattenkranen och kände hur yr jag blev, jag lutade mig framåt en stund och sedan kände jag mig bra igen och fortsatte att borsta mitt hår. Nästa grej jag minns är hur en man ropar på mig och stör mig i min fina dröm där jag befinner mig på Bagatelle i St Tropez och jag och Johan står och skrattar åt något. Tillbaka till verkligheten och mannen ber mig att ligga stilla, de hämtar Mattias, håller mina ben högt, sätter på mig en nackkrage och meddelar att ambulansen kommer snart. Jag har tydligen svimmat av och en man som har bevittnat det hela berättar att det var ett hårt fall rakt ner på stengolvet så för säkerhets skull ska jag in till sjukhuset och röntgas. Då blev jag väldigt rädd! Även om jag kände mina ben och fötter och inte trodde det var något allvarligt så vet jag ju inte hur det känns om man skadar ryggkotorna, man kanske inte känner någon smärta alls. Inne på sjukhuset röntgade de min rygg och nacke och gjorde ct-scan av mitt huvud men allting såg bra ut. Vi fick åka hem samma kväll med fem askar medicin som jag ordinerades att ta morgon och kväll. Så sedan dess har jag i princip sovit. Jag räknade ut att jag har varit vaken sammanlagt 6 timmar de senaste tre dygnen, så fort jag har vaknat till har jag känt mig trött och somnat om igen. Det blir i alla fall lite bättre för varje dag och nu mår jag helt ok så jag hoppas att jag åtminstone kan hålla mig vaken idag och gå ner till poolen. Jag har fortfarande rätt ont i rygg och nacke efter smällen så jag kommer ta det lite lugnt med att sitta framför datorn men jag ska försöka uppdatera bloggen så mycket jag orkar tills jag är helt återställd!
Gilla inlägget på Facebook

Lunch vid stranden

måndag 21 juli, 2014 @ 16:59
1
Det har varit riktigt härligt att ligga på stranden och bara läsa idag efter helgens alla festligheter. Idag låg vi på hotellets strand/pir och åt på deras strandrestaurang La Plage, jättgod sashimi och krabbsallad men vilka priser. Ska ni dit så räkna med rätter som kostar runt 3-400 kronor styck så ni inte får en chock. Och ska det vara värt det ska man nog sitta där ett tag, kanske köra en trevlig vinlunch eller något. Men gott var det!

sashimi

la plage cannes
Gilla inlägget på Facebook

bagatelle

måndag 21 juli, 2014 @ 10:15
0
Vilken fantastisk helg det blev i St Tropez. I fredags åt vi middag på en restaurang inne i stan som heter Brasserie des Arts och som under middagen övergick i fest. Sjukt kul och sedan gick vi vidare till nattklubben Les Caves och festade och dansade hela natten. Men höjdpunkten var helt klart lördagen när vi var på strandklubben Bagatelle som ligger på stranden en bit utanför stan. Hela stranden är fylld av restauranger och strandklubbar men Bagatelle är väl en av de som förvandlas till en enda stor dagsfest efter lunchen. Och vilken dagsfest, jag skulle nog säga att det är en av de bästa dagsfesterna jag har varit på. Vi var lagom trötta igår när vi åkte till Cannes men det var det värt. Nu har vi en vecka här och ytterligare lite vänner kommer ner och möter upp oss. I slutet av resan har vi fyra dagar då vi inte har någonting bokat och vi är väl inne på att antingen åka tillbaka till Italien eller St Tropez men just nu lutar det mest åt St Tropez då helgen gick så fort, jag skulle vilja se lite mer av själva staden, stränderna och testa lite fler restauranger där.

bagatelle st tropez

bagatelle st tropez

På Bagatelle i lördags
Gilla inlägget på Facebook

sista bilderna från Italien

söndag 20 juli, 2014 @ 12:08
3
Åh, jag bara måste visa er de sista bilderna från vackra Italien. Om ni åker till den här delen av Italien får ni som sagt inte missa underbara San Fruttuoso dit man bara kommer med båt. Vi hade en jättemysig eftermiddag där och åt moules frites, hemgjord glass med persika och drack deras goda cappuccino. Och på andra bilden ser ni vårt hotell i Rapallo som jag fotograferade från båten, visst ser det ut som ett hotell i någon gammal film? Vi har fyra dagar slutet av semestern efter Cannes då vi inte har bokat något så det kan mycket väl hända att vi åker tillbaka till Portofino, vi har fortfarande mycket kvar att se och göra där.

portofino by boat

excelsior palace

vaniljglass

mega yacht

portofino by boat

portofino by boat

san fruttouso

portofino

moule frites

cappuccino

san fruttouso

san fruttuoso

san fruttuoso restaurant

portofino

portofino

san fruttuoso

san fruttuoso

fisk

san fruttuoso
Gilla inlägget på Facebook

gänget

lördag 19 juli, 2014 @ 16:32
0
Jag (och vi om jag ta mig friheten att tala för min pojkvän) älskar att resa tillsammans med de här två! Vi klickar så bra och vill alltid se och uppleva samma saker och vi har hittat en bra balans mellan avslappnad semester och att hitta på saker. Vi har dessutom riktigt, riktigt roligt tillsammans! Love them! Nu har vi en fullspäckad helg framför oss hör i St Tropez med middag på Villa Romana, luncher på Nikki Beach, Club55 och Bagatelle och en massa annat kul.

i'm on a boat

portofino
Gilla inlägget på Facebook

outfit pic gone wrong

lördag 19 juli, 2014 @ 10:35
2
Det händer ganska ofta faktiskt att man tar bilder till bloggen och att det slutar upp med ett helt annat resultat än vad man hade tänkt sig från början. Den här gången började det ganska bra...

ootd

...men sedan kom det en charmig äldre herre som först gick fram mot oss och det verkade som att han skulle erbjuda sig att ta en bild på mig och Mattias tillsammans men så frågade han istället "Oh, can I take a picture with her?" och skrattade hjärtligt så då slutade det såhär istället...

happy outfit
Gilla inlägget på Facebook