Linn Herbertsson

min torsdag

torsdag 24 april, 2014 @ 16:13
1
Jag har verkligen sprungit mellan alla tider jag har haft att passa idag. Jag startade morgonen med XTREMEFIT ju och min kropp är alldeles mör idag. I morgon ska jag på ett träningsevent för Casall men jag får se hur mycket jag orkar träna. Annars har jag varit hos terapeuten idag, och hos MalinHårbutik och fixat håret. Jag är lika nöjd varje gång och ni är många som frågar om var jag fixar håret så nu sa Malin att om ni uppger mitt namn när ni bokar en hårförlängning så får ni 20% rabatt. Ni hittar alla kontaktuppgifter till salongen här(klick!). Nu ska jag snabbt byta upp och sedan möta upp ett helt gäng tjejkompisar och dricka lite vin ute i det härliga vädret.

hårförlängning
Gilla inlägget på Facebook

Vintage Chanel.

torsdag 24 april, 2014 @ 13:18
0
Tänk att man ändå kan ha en lite kärleksrelation till något så enkelt som ett par skor. Mina Chanel-loafers till exempel som jag fick "ärva" av mitt ex mamma, de har bott i min garderob i snart fyra år nu och varje år när våren kommer och jag får ta fram de här godingarna så blir jag lite nyförälskad igen.

chanel skor
Gilla inlägget på Facebook

on it again

torsdag 24 april, 2014 @ 07:16
0
Nu sitter jag här med min kaffe och ska snart springa iväg till Humlegården för nästa XTREMEFIT-pass! Jag har sådan träningsvärk från mitt pass i måndags och nu även från gårdagens pass i parken så jag vet inte riktigt hur det här ska gå till men det löser sig väl på plats när vi kommer igång. Och som tränare sa igår "behöver man spy så går man åt sidan och gör det", mycket svårare än så är det väl inte, haha! Wish me luck så hörs vi sen!
Gilla inlägget på Facebook

Mamma <3

onsdag 23 april, 2014 @ 21:21
9
Det gör lika mycket ont i mig som jag blir lycklig när jag läser det här 5 år gamla inlägget som jag hittade i bloggen precis. Jag var bara tvungen att dela med mig av det till er! Jag är så glad att jag har en blogg att bläddra tillbaka i där jag kan hitta guldkorn som dessa, de betyder så obeskrivligt mycket för mig nu när jag inte längre får ha mamma vid min sida. Tack till er läsare som en gång i tiden bad mig låta mamma svara på frågor om mig och tack till min underbara mamma som helt enkelt bara var den absolut bästa mamman man kunde önska sig. Det ska jag ta med mig resten av livet!

1. Hej! tack för en härlig blogg!En fråga nu då; Pratar du och Linn om allt mellan himmel och jord? Te.x berättar hon saker för dig när hon gör dem första gången? Privata och mindre privata?
Mamma: Vi pratar om allt, men hon brukar behöva lite tid innan hon berättar. Det finns inget hon inte skulle kunna berätta för mig.

2. Hur gammal var du när du fick Linn?? Mamma: 32 år

3. Hur reagerade du när linn tog hem sin första pojkvänn & hur gammal var hon då?
Mamma: Linn var 15 år när hon tog hem honom. Jag blev glad för han var jättegullig.

4. Vad tycker du om att Linn bloggar? Känns det bra att kunna läsa till sig vad hon gör eller känns det jobbigt att så många får reda på sådant?
Mamma: Linn är vuxen och bestämmer själv över sitt liv. Kul att läsa vad hon skriver. Jag vet vem Linn är och missuppfattar aldrig hennes inlägg,vilket hennes läsare ibland gör.

5. Saknar du inte Linn nu när hon flyttat till Stockholm? Jag vet hur min mamma skulle bli om jag valde att flytta så långt ifrån henne Hur var Linn som tonåring? Ni verkar ha en väldigt nära och mysig relation! Kram från Malmö
Mamma: Jo,jag saknar henne hela tiden.Var väldigt ledsen när hon flyttade. Linn har alltid varit en framåt,stark,envis och gullig tjej-även som tonåring.Känns som vår relation bara blir bättre för vart år som går.Vi bråkar ibland-är väl för lika varandra-men blir snabbt vänner igen.

6. Tog linn hem många olika pojkvänner när hon bodde hemma? Vad är linns konstigaste vana?
Mamma: Nej....Linn har haft längre relationer,så det har inte hunnit bli så många pojkvänner som hon släpat hem =) Hon brukar ha en liten träbit i fickan,så hon alltid kan säga "ta i trä". Hon är lite skrockfull.

7. Hur va Linn när hon va tonåring? Festade hon mycket eller va hon mer en “sitta hemma och mysa tjej”?
Mamma: När hon väl började festa ,så blev det mycket. Jag var glad så länge hon inte råkade illa ut och låg i sin egen säng när jag tittade in framåt morgontimmarna.

8. Vad tycker du om Jacob?
Mamma: Jag tycker han är en jättefin kille. Han älskas av min dotter och då måste han vara underbar =)

9. Vad är det bästa respektive det sämsta med Linn?
Mamma: Bästa-hennes emotionella styrka,och att hon klarar allt hon bestämmer sig för. Sämsta- tycker väl inte hon har någon dålig sida...skulle i så fall vara att hon är lika rastlös som jag. Det måste hela tiden hända saker!

10. Beskriv Linn som person.
Mamma: Linn är lika vacker inuti,som utanpå. Smart ,orädd och framåt. Hon kan bli osäker och ledsen,men visar det inte alltid genast,utan sätter upp en stark fasad. När hon sen själv bearbetat det klart, pratar hon om det med mig eller de kompisar som står henne närmst. Också Jacob,förståss =) Hon ställer väldigt höga krav på sig själv,för höga tycker jag ibland.

12. Hur var Linn som liten? Läser du hennes blogg? Har hon druckit och rökt i tonåren? Hejdå Linns mamma, du har en super duktig dotter.
Mamma: 1. Linn var en bestämd liten flicka,som styrde kompisarna hon lekte med. Bäst trivdes hon redan då med killar. Var hon ensam kunde hon sitta i timmar och teckna.Hon var riktigt bra på det. 2. Ja,flera gånger om dagen. 3. Ja. 4. Tack ,det tycker jag också.

13. Hejsan svejsan! 1. När var första gången Linn presenterade en kille som hon höll på att dejta för dig? 2. Hur känns det nu när Linn bor långt ifrån dig? 3. Vad tycker du om din dotters pojkvän/sambo Jacob?Have a nice afternooon = )
Mamma: 1.Om vi borttser från alla småkillar på dagis som var förtjusta i henne ,så är svaret 15 år. 2.Jobbigt,men jag förstår att hon vill bo med pojkvännen. 3.Gillar honom-han gör Linn glad. De kompletterar varandra.

14. Hejsan, undrar vad hennes favoritmat var när hon var liten?
Mamma: Riktigt liten- en stor skål med ärtor/majs/morötter. Lite större- kall wienerkorv,snabbmakaroner och Mamma scans köttbullar-som hon nästan aldrig fick hemma,men hos "alla andra mammor" =)

15. Säg någon rolig grej som Linn sa eller gjorde när hon var liten.
Mamma: Hon kallade skuldrorna för "skrynkliga bladen" . Vi fick förbereda våra gäster på att Linn drog av dem strumporna-om hon fick- och pillade bort ludd mellan tårna på dem. OBS...bara när hon var riktigt liten,hon gör inte det längre =)

16. Vad är det pinsammaste din dotter gjort?
Mamma: Pinsamt för Linn eller mig? För egen del har jag aldrig upplevt något hon gjort som pinsamt. Det här får nog Linn själv svara på.
Linn: Oj, jag har gjort bort mig alldeles för många gånger. Det vanligaste är att jag pratar för högt så att någon råkar höra något de inte borde. Och så är jag bra på att snubbla också.

17. Hej! Varför gav ni namnet Linn till Linn?:-) Och hennes andranamn. Hon har tidigt skrivit att hon heter Jaqueline och det är ju jättefint men inte så vanligt! Har ni fransk påbrå? Kram
Mamma: Lite lustigt med hennes namn. Hade bara pojknamn på lager när hon föddes. Tog 5 månader innan hon blev döpt,för vi kunde inte bestämma oss. När vi äntligen bestämt oss för vad "Bebisen",som hon kallades,skulle döpas till blev det Linn som då var ett relativt ovanligt namn. I sista minuten , när jag skulle skicka in namnen vi valt Linn Alexandra...skrev jag dit Jacqueline. Har alltid tyckt att franska är det vackraste språk som finns. Ville döpa hennes storebror till Pascal,men deras pappa sa nej. Nu hann han inte säga nej,för jag sa inget förrän jag postat det. Linns pappa tyckte lyckligtvis också om namnet =)

18. Hej! Jag undrar om du och Linn bråkade mycket när hon kom upp i tonåren? Hur är eran relation mellan varandra från tånorstiden till i dagens läge? Kram Angelica
Mamma: Nej. Andra föräldrar sa till mig ..."vänta bara tills hon blir tonåring"...men det blev inte så jobbigt. En liten kris hade vi när jag blev sjuk. Helt förståeligt för hur ska en tonåring kúnna hantera att kanske mista sin mamma. Idag är vår relation mycket bra. Linn mognar mer och mer. Det bästa är att hon nu förstår att hon alltid inte vet bäst,utan har blivit mer lyhörd inför andras tankar och känslor.

19. Vad tycker du om att Linn “blottar” sig för svenska folket med sin blogg? Läser du hennes blogg?
Mamma: Som sagt....Linn är vuxen och jag tycker hon hanterar bloggandet på ett bra sätt.Hon både överraskar och imponerar på mig med många av sina inlägg. Speciellt när hon hanterar de värsta påhoppen på hennes person. När jag saknar henne allt för mycket kikar jag in på hennes blogg.

20. Hej Linns mamma (och Linn)! 1. Vad är Linns sämsta ovana? 2. Har du nånsin skämts över din dotter? 3. Hur får du Linn att skratta? Kram
Mamma: 1. Hon har lite svårt att passa tider ibland. Sen gillar jag inte när hon gröper ur innanmätet ur Brie-och Camembertostar. 2. Aldrig!! 3. Inte så svårt ,vi har samma humor. Annars kan man ju alltid brotta ner och killa henne =)

Kram till Er alla som frågat....hoppas ni är nöjda med svaren. //Anne
Gilla inlägget på Facebook

XTREMEFIT

onsdag 23 april, 2014 @ 11:46
0
Vilken fantastisk start jag har haft på morgonen och så här kommer det fortsätta tre dagar i veckan i sex veckor framöver. Det var Maxinne som drog med mig till XTREMEFIT -träningen i Humlegården halv åtta i morse. Jag är så laddad och hälften av oss i gruppen känner varandra sedan innan. Jag tränar ju en del redan men kör ingen kondition så den hoppas jag blir bättre och så vill jag så klart bygga muskler. Wieee, jag är så taggad!

xtremefit humlegården
Gilla inlägget på Facebook

had some sweet dreams

onsdag 23 april, 2014 @ 07:11
9
Jag har sovit som en prinsessa i natt i vår "nya" säng! Sängen är inte ny utan sänggaveln, de stora kuddarna och sänglakanen. Tack för alla tips angående kuddarna föresten, jag köpte de här kuddarna över disk på Clarion Sign Norra Bantorget och sängkläderna kommer från Beach House Company. Visst ser det harmoniskt och härligt ut?

sänggavel
Gilla inlägget på Facebook

can't get enough.

tisdag 22 april, 2014 @ 16:06
3
Can't get enough of this amazing weather!

sun seeker

Solglasögon Burberry / byxor Bikbok / tröja Ted Baker / väska Louis Vuitton / skor Chanel
Gilla inlägget på Facebook