Linn Herbertsson

Min älskade Zinfandel...

tisdag 31 januari, 2012 @ 14:32
12
Åh, jag blir så ledsen. Isadoras läppenna i färgen Zinfandel som jag använder till mitt älskade lila läppstift i samma färg har UTGÅTT ur sortimentet. Jag förstår inte riktigt hur det går till när det verkar som att de ska behålla Zinfandel i läppstift? Jag behöver verkligen läppenna innan jag tar på läppstift, annars smiter läppstiftet iväg till höger och vänster och det är mycket lättare att få till snygga konturer med läppenna. Är det någon som har en oanvänd läppenna i Zinfandel över eller bor i en stad där de fortfarande finns kvar får ni gärna hjälpa mig. Jag utlovar hittelön i form av en fin present och självklart betalar jag även för pennan och frakt. Igår köpte jag en läppenna i färgen Mauve istället men den är alldeles för brun, buuhuu! I-landsproblem jag vet...

läppstift

zinfandel
Gilla inlägget på Facebook

Sun is shining, the weather is sweet

tisdag 31 januari, 2012 @ 12:47
2
Den här dagen bara susar förbi, tiden går så fort. Jag har varit i skolan och nu på kontoret i ett par timmar. Jag trodde jag höll på att få feber igår kväll men mår strålande idag igen och får mycket gjort. På mig har jag Levis-jeans, mina älsklingsboots från Deichmann(är verkligen helt besatt av dem), jacka Moncler, polotröja Filippa K, fjäderörhänge I.Me.My, halsduk Boozt.com och pannband från H&M.

moncler

moncler
Gilla inlägget på Facebook

Mina mått, då och nu....

måndag 30 januari, 2012 @ 20:27
31
Det behövdes visst visas i siffror för att jag skulle förstå att jag faktiskt har gått ner en hel del i vikt. Ett klart mål är nu att tillsammans med PT-Fia lyckas bygga lite mer muskler och att äta bättre. Helt ärligt bryr jag mig inte så mycket om jag stannar i vikt eller går upp, jag mår bra och trivs med min kropp oavsett, vilket är huvudsaken. Ni har tjatat ett bra tag om att få se mina mått och jag vill självklart dela med mig men ni får inte använda dem som någon "Så-här-mycket-vill-jag-gå-ner-i-vikt"-måttstock nu. Kom ihåg att vi alla har olika kroppar och förutsättningar. Jag kan även berätta att jag har fått en hel del kommentarer, framförallt från killar jag har träffat, om att jag är för smal. Det är vi tjejer som till största delen är ansvariga för dagens vikthets enligt mig!

Midja: 68,5 cm då, nu 66 cm
Lår: 55 cm då, nu 50,5 cm
Rumpa: 98 cm då, nu 93 cm
Arm: 26 cm då, nu 25 cm
Vad: 36 cm då, nu 35 cm
Axlar: 99,5 cm då, nu 93 cm

De första måtten tog vi i slutet av 2010 när jag skulle börja träna med PT-Fia. Däremot tog vi inga mått när jag var som mest vältränad. Måtten tar vi för att kunna mäta resultatet av träningen, nu är målet att öka måtten med muskler!
Gilla inlägget på Facebook

Inredning, kuddar och filtar...

måndag 30 januari, 2012 @ 15:15
0
Så här ser pläden ut som jag kom hem med från IKEA. På andra bilden ser ni även kuddarna jag köpte, två stycken som jag tänkte ha i sängen som prydnadskuddar tillsammans med andra. Jag vill även hitta någon fin, ljus kudde i päls. Jag kommer ha en 140 cm stor säng som jag vill klä med en fin kappa som går ända ner till golvet. Gaveln ska vara mjuk och klädd i antingen vitt eller beiget tyg. Det kommer bli ett väldigt ljust och härligt rum och det kommer skilja sig en hel del från resten av lägenheten i stil.

pläd

pläd

pläd
Gilla inlägget på Facebook
päls

dagens outfit

Päls second hand, boots Deichmann, shortsdress i jeans från Cubus, polotröja BikBok
Gilla inlägget på Facebook

9074

måndag 30 januari, 2012 @ 07:51
4
Jag har haft en fantastiskt mysig helg och dessutom fått massor gjort. Jag vill aldrig vara bakis någonsin igen, haha! Nu ska jag iväg till Studentpalatset och skriva ett grupparbete. Jag lämnar er med en gammal favoritlåt så länge. Idag har jag förresten levt i 9074 dagar, bara jag som tycker att det låter väldigt lite? Lite onödig fakta så här på morgonkvisten...

Gilla inlägget på Facebook

Tema huvudbonad igår...

söndag 29 januari, 2012 @ 16:08
4
hatt

topphatt

hatt

hatt
Gilla inlägget på Facebook