Linn Herbertsson

Nya älsklingar...

onsdag 29 februari, 2012 @ 16:59
3
...swarovski-örhängen från Elena Gloria som jag kommer bära till en riktigt enkel utstyrsel och en stram knut, förhoppningsvis redan i helgen. Eventuellt med rött läppstift men jag är rädd att det blir för mycket.

örhängen

elena Gloria
Gilla inlägget på Facebook

Dagens kommentar, bikinibilderna

onsdag 29 februari, 2012 @ 15:38
48
Jag fick en kommentar igår som gjorde mig lite upprörd:

Hej Linn! Jag tycker din blogg överlag är väldigt trevlig och jag läser den några gånger i veckan. Jag har lite kritik åt dig: jag tycker du ser väldigt smal ut på många bilder, och tycker inte du ska lägga upp bilder som framhäver din smalhet. Ta inte illa upp nu! Eftersom din vän Nanna lider av anorexia vet du nog väldigt bra, hur hemsk den sjukdomen är. Jag lider själv av samma sjukdom och är för tillfället på sjukhus. Jag har varit väldigt sjuk i många år, gått igenom tvångs- och frivillig vård, varit på både somatisk och psykiatrisk avdelning och gått hos terapeut i flera år. Jag blir hemskt ledsen när jag ser att presoner med inlytande på andra lägger bilder på sina väldigt smala kroppar. Nu säger jag alltså inte att du lider av anorexia, bara att du är jättesmal, och många säkerligen mår dåligt av att se det. Jag vet att det är orättvist att säga att du inte skulle få lägga ut bikini-bilder på dig själv, men försök tänka att dessa bilder faktiskt kan skada andra människor. Jag lägger heller inte själv ut bilder eller använder kläder som visar min smalhet, fast jag skulle tycka att det är snyggt. Jag vill bara inte att någon ska beundra överdriven smalhet. Jag är själv väldigt smal av naturen, och har aldrig haft ett BMI högre än 16,5. Jag vet att människor kan vara smala av naturen, och kanske är fallet så med dig med. Jag hoppas verkligen du inte lider av en ätstörning, och ifall du har några som helst funderingar kring mat, din storlek eller kropp, så söker du hjälp. Du verkar vara en underbar och godhjärtad människa som förtjänar att vara lycklig. Kom ihåg, att du verkligen är en underbar människa precis som du är. Nu förväntar jag mig inte att du lägger ut min kommentar, och blir heller inte ledsen eller arg om du inte gör det. Min kommentar var avsedd endast för dig, Linn. Tack för en bra blogg!

Kommentaren gör mig ledsen för att tjejen i fråga är sjuk, jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka och blir frisk så du slipper ödsla mer av din dyrbara tid på något så tråkigt som anorexi! Men att säga att jag inte ska få lägga ut bilder på mig själv i min blogg för att andra kan må dåligt av att se på mig. Då kan jag ju inte gå ut på stan, till skolan eller på stranden heller? Jag har alltid varit lång och smal, jag minns hur det var när jag var yngre. Jag hatade min kropp, jag ville vara kort och kvinnlig precis som de populära tjejerna var. Jag menar, Pamela Anderson var dåtidens ideal och jag hade inte en chans kan jag säga! Men ALDRIG mer tänker jag slösa bort min tid eller energi på att må dåligt över min kropp. För tillfället äter jag vad jag vill och när jag vill. Du nämner min vän Nanna som har varit väldigt sjuk och det bästa med henne är nog att jag aldrig har hört henne skylla sin sjukdom på någon annan än sig själv. I slutändan måste vi ju ha något sorts personligt ansvar oavsett hur mycket media matar oss med pinnsmala kroppar? Jag är ledsen att jag går under kriterierna "väldigt smal" enligt dig men jag älskar min kropp, mår bra, är lycklig osv. och tänker absolut inte låta mig tryckas ner av att andra ser ut så här för att de har svält sig själva eller kräkts upp sin mat för att nå hit. Jag önskar verkligen att framförallt tjejer någon gång kunde inse hur mycket onödig tid de lägger på att må dåligt över saker och ting de inte kan göra så mycket åt. Det är inställningen till sig själv, sin kropp och omvärlden man borde jobba på, inte tvunget att gå ner i vikt. Att bli smal gör inte dig lyckligare, det kan jag lova! Det gör mig glad att det blir ett allt mer hälso-inriktat ideal där man istället ser upp till de som tränar, rör på sig, mår bra och äter rätt. Det är vad vi alla borde sträva efter, tjocka som smala!
Gilla inlägget på Facebook

Let the sunshine in...

onsdag 29 februari, 2012 @ 15:17
8
Vilken bra vändning den här dagen fick! Min släkting mår bättre igen och jag väntar med att åka hem till de bestämda datumen om några veckor. Jag och Alva tog en promenad när jag var klar på universitetet och satte oss med en kaffe i solen på Strandvägen. Jag tycker det är skitkul att diskutera med er, och TACK för att ni delar med er av era åsikter angående mitt inlägg i morse! Nu blir det några timmars jobb och studier på kontoret och i kväll ska jag ut och käka middag. På mig idag har jag jeans från Cheap Monday, bälte och väst second hand, tröja FilippaK, skinnjacka Custommade, skor Converse, väska Decadent från detailsonline.se och solglasögon från Bricklane-marknaden i London.

dagens outfit

dagens outfit
Gilla inlägget på Facebook
Vilken stressig dag det blev idag men jag har fått mycket gjort och klämde även in en promenad runt Djurgården på lunchen. Nu på eftermiddagen fick jag däremot veta att en nära släkting är väldigt sjuk igen och det äter upp mig inombords att jag åker till Skåne om först två veckor. Detta resulterade i att jag blev väldigt nedstämd så nu ska snart hem till killen, vi ska tända en brasa, dricka vin och bara vara.
Gilla inlägget på Facebook

Sommarplaner? Jag längtar...

tisdag 28 februari, 2012 @ 17:53
10
pool

fruktsallad

ocean's club

summer

ocean's club

nikki beach
Gilla inlägget på Facebook

When she was just a girl, She expected the world

tisdag 28 februari, 2012 @ 10:01
20
Oj, jag är seg idag! Mina ögon vill inte riktigt öppnas och hela mitt ansikte är helt svullet. Jag har sovit 9 timmar i natt däremot så jag hoppas att tröttheten går över snart. Idag är det back to normal! Jag är på plats på kontoret sedan klockan nio, jag ska opponera på en uppsats, förbereda en redovisning, plugga ännu mer, svara på mail och blogga så klart! Talk to you soon!

trött
Gilla inlägget på Facebook

Spring Colors

tisdag 28 februari, 2012 @ 09:39
4
Jag fyndade de här fyra, våriga nagellacken på H&M förra veckan. De kostade runt 50-lappen och är en del i kollektionen Say no to racism. Jag målade på det ljusa mintgröna igår och det täcker bra när man målar två gånger och håller jättebra!

vår nagellack
Gilla inlägget på Facebook