Linn Herbertsson

Close up

söndag 29 april, 2012 @ 13:09
5
Här är en lite närmre bild på halsbandet ni gillade. Det kommer från Luxurydetails.se och säljs tillsammans med örhängen i samma stil.

halsband

close up
Gilla inlägget på Facebook

Morgonpromenad i Hagaparken följt av hemma-brunch

söndag 29 april, 2012 @ 12:19
7
hagaparken

hagaparken

hagaparken

brunch

hagaparken

hagaparken

vitsippor

car crash
Gilla inlägget på Facebook

Snapshots yesterday

lördag 28 april, 2012 @ 08:21
18
carlsberg

luxury details

kristin zetterlund

carlsberg

pants

Uppifrån: 1. Aw hos Cohn & Wolfe igår med Carlsberg efter vårt möte. Michaela syns på bild med Erik och Joel 2. Nytt halsband från Luxury Details 3. Vackra Kristin 4. Möte angående Where's the Party by Carlsberg, Joel syns på bild 5. Mitt helt klart bästa köp i år, byxor med hög midja från BikBok
Gilla inlägget på Facebook

Lycka!

fredag 27 april, 2012 @ 11:34
3
puss
Tentan är avklarad! Vilken känsla det är va? Jag satt i två av tre timmar och skrev, skrev och skrev. Sedan hade jag faktiskt inte mer att skriva så jag lämnade in tentan med det där härliga lugnet i kroppen som man får efteråt. Det kändes riktigt bra! Nu är det direkt på nästa, vi ska skriva en uppsats i samma ämne, Tillämpad Forskningsmetod, så jag ska snart möta upp Sandra. I eftermiddag har jag ett möte med Carlsberg och sedan blir det eventuellt en aw ute i det härliga vädret med några vänner. Jag har verkligen sett fram emot den här helgen och hoppas att den kommer bjuda på sol och varmt väder. Puss!
Gilla inlägget på Facebook

Favorit i repris...

torsdag 26 april, 2012 @ 14:22
4
Jag fick en förfrågan om jag inte kan visa min tatuering här i bloggen igen, jag tänker knappt på att jag har en då den sitter under foten. Jag gjorde den i Bangkok år 2007 och har aldrig ångrat den men skulle nog aldrig göra fler. En tatuering ska vara personlig och inte synas för mycket om ni frågar mig! Om jag ska vara ärlig är jag inte ett särskilt stort fan av tatueringar överhuvudtaget, men bara när det kommer till min kropp. Andra får göra precis vad de vill med sina kroppar!

tatuering

tatuering under foten

tatuering under foten

tatuerare
Gilla inlägget på Facebook

Study mode...

torsdag 26 april, 2012 @ 11:37
13
Jag önskar att jag vore en människa som kunde sitta stilla vid ett skrivbord, men icke. Jag gillar att sitta vid skrivbord på kontoret men där finns så mycket annat som händer runt omkring. När jag är ensam hemma blir allt från köksbänken till golvet mitt skrivbord. Jag är för rastlös för att sitta kvar på en och samma plats. När jag ska trycka in fakta så ligger jag helst ner och idag har mattan bredvid sängen fått agera skrivbord. Om jag försvinner lite idag är det för att jag är inne i study mode, så ni vet!

plugga
Gilla inlägget på Facebook

Säljare sökes

Sponsrat inlägg torsdag 26 april, 2012 @ 11:33
1
Jag älskar säljavdelningen här på Tidningskungen, där händer alltid något och jag hänger gärna hos dem så fort jag har tid. Just nu måste jag säga att Tidningskungen har det starkaste säljteamet någonsin, men företaget växer och behöver bli ännu fler. Därför letar vi efter fler säljareklicka här för att komma direkt till ansökan om du är intresserad! Vi söker även säljare till Finland och Norge, då ska man tala språket men bo i Stockholm, klicka här. Arbetar du som säljare idag eller tror dig vara en oupptäckt stjärna, tveka inte utan skicka in ditt CV!

sälj

sälj
Gilla inlägget på Facebook
1 2 3 4 5 6 7 8 9 Nästa