Linn Herbertsson

5 SAKER

tisdag 06 december, 2011 @ 18:01
2
1) VAD GJORDE DU FÖR CA TIO ÅR SEDAN?
Då hade jag precis flyttat från Skanör/Falsterbo till Limhamn utanför Malmö. Jag gick i högstadiet och hade fullt upp med att starta ett nytt liv och lärde känna två av mina bästa kompisar idag, Maria och Sofia. Jag klädde mig väldigt fult, jag varvade alldeles för tighta kläder och klumpiga platåskor med baggy jeans och skate-skor, just då tyckte jag det var skitsnyggt. Jag gick på jujutsu och träffade min första stora kärlek Marcus. Skolan var långt ifrån högsta prio och jag ville helst av allt se mig själv som någon sorts rebell som ingen förstod sig på. Jag var väldigt upp och ner i humöret och letade nästan mer efter konflikter än vad jag undvek dem.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Jag var i iskalla Åre med min dåvarande pojkvän:

snö

pink

Fick en resa till NY i julklapp av älskade Nanna:

adventsljusstake

Gjorde en stor underklädesfotografering för Abecita:

avatar

mixtape

Spelade in hundprogrammet till Kanal5 med Charlie:

biblioteksgatan

tv

Låg i hårdträning med min PT

ptfia

axelträning

Och lekte ofta och mycket ute i snön:

snöstorm


3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Nachos med smält ost, jordnötsringar, Daim, toscasnäckor och klubbor?

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Placebo - Every You Every Me
Pearl Jam - Alive
Marvin Gaye - Aint no mountain high enough
Spice Girls - Wannabe
Sugarhill Gang - Rappers Delight(den är väldigt lång men jag kan nästan hela)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR?
SKÄNKA väldigt mycket pengar, resa ännu mer, köpa ett stort sommarhus, hjälpa mina närmsta och starta ett roligt företag.
Gilla inlägget på Facebook

Dag 11 - Min favoritbutik

onsdag 15 juni, 2011 @ 17:20
5
Jag har ju helt GLÖMT bort den underbara 30-dagarslistan. Det har gått väldigt mycket mer än 30 dagar men jag kör som sagt lite då och då. Däremot lovar jag att det inte ska dröja så länge mellan gångerna som det har gjort den här gången. Så nu kör vi igen då och nästa på tur är Dag 11 - Min favoritbutik. Där vinner Beyond Retro i alla kategorier. Beyond Retro öppnades på Bricklane i London och finns nu även på Drottninggatan i Stockholm. Det är en välsorterad och underbar second hand-butik där jag har fyndat de flesta av mina bodies och många coola klänningar. Ett hett tips till er som ska till Stockholm helt enkelt!

beyond retro
Gilla inlägget på Facebook

Dag 09 - Så här ytlig är jag

måndag 25 april, 2011 @ 19:44
5
Ja, hur ytlig är jag egentligen? Jag driver ju en hyfsat ytlig blogg, jag gillar att sminka mig, måla naglarna, träna, fixa håret och sola. Det låter ganska ytligt faktiskt men om jag själv får tycka till så är jag inte alls särskilt ytlig. När jag gör mig i ordning så vill jag att det ska gå så fort som möjligt och jag fixar i princip bara det som syns, jag är jättedålig på att smörja in mig med lotion, finslipa och vara sådär perfekt som vissa tjejer lyckas vara. Jag tycker att det finns så mycket roligare saker att ägna tiden åt! Dessutom så tror jag att många av oss tjejer slösar alldeles för mycket tid på att bry oss om hur vi ser ut och uppfattas av andra, tänk så hade vi kunnat lägga den energin på annat?

Jag anser att man kan vara ytlig på olika sätt, man kan vara ytlig när det kommer till sig själv men även när det kommer till andra. Jag tror att alla dömer andra människor utifrån utseende och vem har inte någon gång tänkt "Oj, han borde verkligen gå ner lite i vikt" eller "Hur kan hon sminka sig så mycket". Utseendet är det första vi ser av varandra och jag tycker aldrig att man ska glömma bort att göra lite extra för att ge ett fräscht intryck. Däremot hade jag aldrig kunnat välja vänner, pojkvän eller umgänge efter utseende. Människor jag umgås med måste ha ett djup, något som gör dem speciella och intressanta. I början när jag flyttade till Stockholm lärde jag känna en hel del tjejer men märkte snart att allt handlade om smink, killar, festa, extensions, skönhetsoperationer, skitsnack och gud vet allt. I ett sådant sällskap blir jag snabbt uttråkad och jag är så glad idag att jag har hittar riktigt många underbara vänner där inte allt handlar om yta. Stureplan är känt för att vara ytligt men enligt mig beror det på vad man letar efter, här går det att hitta alla sorters olika människor precis som överallt annars!

Hur ytliga är ni läsare? Dela gärna med er av er syn på ytlighet!
Gilla inlägget på Facebook

Dag 08 - Mina favoritskor

torsdag 14 april, 2011 @ 10:12
2
Som en läsare sa till mig på läsarträffen i lördags "Det är inte speciellt svårt att gissa vilka skor som är dina favoritskor". Nej, det är det verkligen inte, de är alldeles sönderslitna för att jag använder de så mycket och skorna syns jämt och ständigt här på bloggen i Dagens Outfit. Jag talar om mina svarta kilklackskor från Nelly. De är som gympaskor på klack(så bekväma) och ni vet ju hur mycket jag älskar att bli ännu längre!

kilklack
Gilla inlägget på Facebook

Dag 07 - Bloggfavoriter

måndag 11 april, 2011 @ 17:41
3
Jag läser i princip bara mina vänners bloggar. Jag har svårt att fastna för en blogg om jag inte känner eller åtminstone har träffat personen bakom den. Men hade jag haft mer tid över så hade jag säkert läst även andra bloggar. Utöver de bloggarna jag brukar läsa så kikar jag även ofta in på er läsares bloggar när ni länkar i kommentarer, så fortsätt med det! Här är några bloggar som jag läser:

Carolina Gynning: Har inspirerat mig en hel del när det kommer till konditionsträningen och så är hon otroligt vacker att titta på!

Andrea Hegard: Jag älskar att kika in hos Andrea och titta på hennes färgglada bilder och se vad hon har för sig.

Tyra Sjöstedt: Tyras blogg kikar jag in ett par gånger i veckan, det är kul att se vad hon har för sig nu när vi inte hunnit ses på ett tag.

Sofia Sjöström: Något av det bästa med min personliga tränare är att hon har en blogg. Där går jag in minst en gång om dagen för tränings och matinspiration!
Gilla inlägget på Facebook

Dag 06 - Dåliga vanor och laster

tisdag 29 mars, 2011 @ 18:17
18
Faktum är att jag inte anser mig själv ha särskilt många dåliga vanor och laster. Det har jag kanske enligt andra men det är inte några som jag själv störs av. Jag har funderat över det hela dagen och kan egentligen bara komma på rökningen. Den har jag ägnat mig åt fram och tillbaka sedan jag var 14 år gammal. Det är många som ifrågasätter hur jag ens kan komma på tanken att röka när jag i övrigt lever ett ganska hälsosamt liv med bra mat och mycket träning. Det undrar egentligen jag också, min farmor gick bort i lungcancer när jag var liten och min mamma har haft bröstcancer. Jag har verkligen fått se vad rökningen kan göra mot en men ändå har jag inte riktigt tagit avstånd från den. Ett av mina nyårslöften var faktiskt att sluta feströka, så någon gång under 2011 kommer jag bli helt rökfri, det vet jag. För när jag har bestämt mig för något så blir det så! Anledningen till att jag inte visar så många bilder på mig där jag röker här i bloggen beror på att jag tycker det ser ganska löjligt ut. Jag vill inte påverka någon annan att fastna för det och jag avskyr att det har blivit så populärt inom modebranschen att modellerna ska sitta med en cigg i handen på alla bilder. Vad tycker ni om det? och Vad har ni får dåliga vanor och laster?
Gilla inlägget på Facebook
Det absolut sexigaste språket är enligt mig ryska! Det är vackert på ett oslipat och rått sätt. Däremot vet jag inte om jag någonsin kommer ge mig på utmaningen att lära mig ryska. Jag älskar att lyssna på det och så fort jag träffar någon som talar språket så tvingar jag dem att prata med mig på ryska även om jag inte förstår ett skit. Jo, det hade faktiskt varit underbart att förstå och tala ryska också men i så fall kommer jag bosätta mig i Moskva ett halvår. Dit har jag velat åka i flera år men på sistone så har sol-och skidsemestrar prioriterats från min sida. Vilket språk vill ni tala flytande?
Gilla inlägget på Facebook