Linn Herbertsson

XTREMEFIT

onsdag 23 april, 2014 @ 11:46
0
Vilken fantastisk start jag har haft på morgonen och så här kommer det fortsätta tre dagar i veckan i sex veckor framöver. Det var Maxinne som drog med mig till XTREMEFIT -träningen i Humlegården halv åtta i morse. Jag är så laddad och hälften av oss i gruppen känner varandra sedan innan. Jag tränar ju en del redan men kör ingen kondition så den hoppas jag blir bättre och så vill jag så klart bygga muskler. Wieee, jag är så taggad!

xtremefit humlegården
Gilla inlägget på Facebook

had some sweet dreams

onsdag 23 april, 2014 @ 07:11
9
Jag har sovit som en prinsessa i natt i vår "nya" säng! Sängen är inte ny utan sänggaveln, de stora kuddarna och sänglakanen. Tack för alla tips angående kuddarna föresten, jag köpte de här kuddarna över disk på Clarion Sign Norra Bantorget och sängkläderna kommer från Beach House Company. Visst ser det harmoniskt och härligt ut?

sänggavel
Gilla inlägget på Facebook

can't get enough.

tisdag 22 april, 2014 @ 16:06
3
Can't get enough of this amazing weather!

sun seeker

Solglasögon Burberry / byxor Bikbok / tröja Ted Baker / väska Louis Vuitton / skor Chanel
Gilla inlägget på Facebook

letar hundkurs.

tisdag 22 april, 2014 @ 11:54
6
Jag sitter och dammsuger nätet efter hundkurser i Centrala Stockholm men hittar inget bra! Drömmen vore ju en hundkurs i typ Humlegården så vi har nära dit men sådan tur tror jag inte att jag har. Jag tycker mig däremot ha sett lite folksamlingar och en massa hundar som har sett ut som någon sorts kurs när jag har rastat Charlie i parken men jag kan inte hitta något på internet. Charlie är jätteduktig men jag tror alltid att hundar mår bra av att utvecklas och lära sig ännu mer. Hon skäller fortfarande när det kommer främmande (det skulle jag vilja träna bort och har läst på och faktiskt lyckats lite men inte helt), hon är jätteduktig när hon får springa lös men har ingen respekt för bilar eller cyklar (kanske ett typiskt chihuahua-syndrom då de inte tycks veta hur stora andra kan vara och absolut inte hur små de själva är) och så är det alltid roligt att själv få lära sig lite mer om sin hund. Har ni koll på några hundkurser i Centrala Stockholm (helst Östermalm / Vasastan / Djurgården) så måste ni tipsa!

chihuahua charlie
Gilla inlägget på Facebook

getting rid of this little darling

tisdag 22 april, 2014 @ 10:43
2
God morgon på er! Det gör verkligen ont i mig just nu! Jag ska nämligen sälja min älskade sekretär, den allra första möbeln som jag själv införskaffade! Vi har ju gjort om jättemycket i vår lägenhet och min kille har offrat många av sina möbler för att göra plats med nya, gemensamma möbler. Och nu får inte sekretären plats längre (och den passar inte in särskilt bra här heller) så jag får helt enkelt offra den! Jag har fått ganska många mail från er läsare genom åren som har velat köpa sekretären så därför ville jag kolla med er först innan jag slänger upp den på blocket eller liknande. Vid intresse så maila mig på linn@tidningskungen.se och här (klick) kan ni se lite fler bilder!

cocorose ballerina
Gilla inlägget på Facebook

nighty night

måndag 21 april, 2014 @ 22:10
4
Jordgubbarna börjar smaka riktigt gott nu, det innebär att sommaren närmar sig! Jag har suttit ute i solen på balkongen i kväll, svarat på mail och fixat lite. Sedan blev det en timmes träningspass och nu fortsätter vi med vårt Twilight-maraton. God natt på er, vi hörs i morgon och hoppas det fina vädret håller i sig, det gör så mycket!

only red strawberry
Gilla inlägget på Facebook

lovely lunch

måndag 21 april, 2014 @ 14:45
2
@ Hotel Diplomat!
Jag kan rekommendera deras flankstek/sallad med blue cheese-dressing, så gott!


hotel diplomat
Gilla inlägget på Facebook