Linn Herbertsson

the pantsuit

onsdag 01 oktober, 2014 @ 17:55
1
linn herbertsson

Min dag har gått i ett! Jag var hos terapeuten i morse precis som jag alltid är på onsdagar och utöver det har jag varit på kontoret och ägnat min dag åt insamlingen och en massa förberedelser! I kväll kommer några vänner över på middag så jag måste börja laga mat nu men jag ville bara kika in och önska er en fin kväll och visa er byxorna och toppen som jag berättade om häromdagen. I love it och jag bestämde mig för att behålla toppen också. Från Zara!


zara grå byxor och topp

topp zara

grå dress från zara
Gilla inlägget på Facebook
Vilken artist, kvinna och förebild! Vi var på Lady Gagas konsert i Globen igår och jag vart så inspirerad. Genom åren har jag hört hennes största hits på radio, läst lite om henne i tidningar och sett henne på tv men jag har aldrig varit särskilt insatt i hennes karriär och vad hon står för. Hon är ju lite galen men hon är åtminstone sig själv! Hennes framträdande kändes så otroligt äkta och personligt trots att vi var över 10.000 människor i publiken. Vilken känsla och flera gånger under konserten fick jag gåshud, så cool är hon! Lady Gaga har ju en väldigt speciell stil och inte alls i min smak men det spelar ju absolut ingen roll då jag bara är så mäkta imponerad över att hon verkligen är sig själv och skiter i vad andra tycker. Och även om att "vara sig själv" innebär att vara tystlåten och alltid klä sig i svart kostym och slips så ska man vara stolt över sig själv och den man faktiskt är, istället för att hitta en massa små fel och brister att vara missnöjd med. Det tror jag att vi alla kan bli lite bättre på! Jag vet att jag kan det i alla fall, det är lätt att tappa bort sig själv på vägen och det är därför jag älskar att gå på konserter, lyssna på riktigt bra musik, se filmer som får en att tänka till och att göra saker som egentligen sträcker sig långt utanför min comfort zone. Jag var precis lika inspirerad efter Beyonces konsert i Globen, vilka coola kvinnor alltså!

lady gaga globen

lady gaga stockholm

lady gaga konsert

linn herbertsson

lady gaga stockholm

lady gaga stockholm

lady gaga konsert globen

lady gaga konsert

Flera gånger under konserten visade Lady Gaga hur mycket hennes fans betyder för henne, en tjej fick komma upp på scenen och sitta bredvid henne när hon spelade Born this way på piano och en annan bjöd hon in backstage efter konserten och han fick ta med sig alla sina kompisar. Och precis som min kille sa så är det ju bra för hennes varumärke och kanske fin det en pr-tanke bakom men jag tyckte hon gjorde det på ett genuint och äkta sätt och alla artister hade kunnat vara så gulliga mot sina fans men långt ifrån alla är det.
Gilla inlägget på Facebook

#BLOGGAREMOTCANCER

onsdag 01 oktober, 2014 @ 10:25
2
bloggare mot cancer


Äntligen kan jag berätta för er varför jag har varit på möten hos Cancerfonden under hösten! Anledningen heter Bloggare mot Cancer, en liten idé som kläcktes i mitt huvud redan i våras och i år har jag därför teamat upp med fantastiska Beata och Tyra. Båda tjejerna har tidigare haft Rosa Bandet-insamlingar och samlat in 70.000 respektive 150.000 kronor, helt otroligt. I år ska vi tillsammans hjälpas åt för att sprida budskapet och samla in så mycket pengar som möjligt till cancerforskningen så att fler liv kan räddas. Vi alla tre brinner otroligt mycket för det här ändamålet och har alla familj, vänner eller släktingar som har varit eller är drabbade. Vilket jag vet att många av er läsare också har!

50 kronor är så lite om man tänker efter hur stor skillnad det kan göra om vi alla hjälper till och jag hoppas att ni vill vara med i vår kamp och bidra genom att smsa BLOGGAREMOTCANCER till 72988! Om du skriver in ditt namn efter insamlingens namn kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym. Klicka här för att komma till insamlingen där man även kan bidra via kortbetalning! Jag ber er även att sprida insamlingen i bloggar, på Facebook, Instagram och andra sociala medier, vår hashtag är #BLOGGAREMOTCANCER. Temat i bloggen under oktober kommer självklart vara rosa oktober, det kommer bli en del tävlingar men jag kommer också dela med mig av mina egna erfarenheter och framförallt försöka sprida kunskap om hur man kan förebygga cancer för det finns så mycket bra information som alla borde ta del av. Nu gör vi det här!

bloggare mot cancer
Gilla inlägget på Facebook

ny höstjacka

tisdag 30 september, 2014 @ 19:19
1
chihuahua kläder

Jag kunde inte motstå att köpa den här jackan till Charlie när vi var på Chicdog! Den matchar verkligen hennes färger och blir perfekt i höst och vinter. Den är vadderad och klädd med fårskinn. Hur söt? Nu ska vi lämna Charlie hemma och åka ut till Globen, vi ska se Lady Gaga i kväll, så kul!

Gilla inlägget på Facebook

love these boots

tisdag 30 september, 2014 @ 13:42
0
over knee stövlar

over knee stövlar

over knee stövlar

Mina mest använda stövlar just nu som jag köpte på Uterque i Palma // jacka Zara // kjol H&M // ekologiska strumpbyxor Swedish Stockings // tröja Åhlens // väska Balenciaga
Gilla inlägget på Facebook

a taste of Stockholm

tisdag 30 september, 2014 @ 10:40
4
Hej på er! I söndags var vi som sagt på matmässan Taste of Stockholm, ledsen att bilderna har dröjt, jag glömde helt bort det igår men här kommer de. Överlag var det en riktigt kul upplevelse och vi hade så himla trevlig med vårt sällskap Jonathan och Mikaela. Däremot tycker jag att arrangemanget i sig var lite för dåligt. Det var roliga restauranger som var representerade, bl.a. Sushi Sho, Niklas, B.a.r., 19 glas m.fl men de hade kunnat bygga upp det så mycket snyggare inne i Wasahallen. En del av mässan var utomhus med foodtrucks och det var samma sak där, det hade kunnat göras så mycket fräschare och bättre, det kändes alldeles för temporärt allting. Maten var däremot hur god som helst och restaurangerna gjorde helt klart den största insatsen för ett lyckat event. Det var jättetrevligt att gå runt och testa olika smårätter även om det tyvärr var lite för dyrt. Biljetterna kostade 150 kronor per person och för att äta sig mätt och dricka ett glas vin gick det ytterligare 5-600 kronor. Jag tycker istället att de borde satsa på det som en marknadsföring av restaurangerna och butikerna istället för att tjäna en massa pengar på det. Det var i alla fall en väldigt kul helgaktivitet och roligt att testa något nytt. Jag kan definitivt tänka mig att gå nästa år men hoppas på en del förbättringar!

fish and chips stockholm

taste of stockholm

bar stockholm

mini hamburgare

vitt vin

linn herbertsson

cupcake stockholm

taste of stockholm

choklad efterrätt
Gilla inlägget på Facebook

grey scale

måndag 29 september, 2014 @ 20:26
0
grå dress zara

Jag har sett den här dressen från Zara i lite olika bloggar och på Instagram de senaste dagarna och var bara tvungen att springa in och köpa byxorna idag på lunchen. Jag älskar utsvängda byxor och de här ser dressade ut men det känns som att man har ett par mjukisbyxor på sig. Jag köpte t-shirten också men får se om jag behåller den, jag gillar verkligen att matcha byxorna med toppen men passformen är sådär (dock är den inte lika lång på mig som på bilden), och det blir sjukt snyggt med kavaj eller jacka över. Byxorna gick på 699 kr och toppen 559 kr.
Gilla inlägget på Facebook