Linn Herbertsson

Love from Verbier

lördag 12 april, 2014 @ 11:20
5
Vilken dag jag hade igår! Jag var livrädd så klart men min skidlärare Kent från Performance Verbier var så himla bra. Han tog det lugnt, hade respekt för min rädsla men pushade mig ändå på ett bra sätt när jag var för feg. Vi började i blå backe, sedan blev det röd och tro det eller ej men även svart backe. När vi hade åkt halva svarta backen stannar Kent och säger "Linn, ser du stolparna?". Jag hade ju ingen koll på det så tittar jag och ser att de är svarta. Vilken chock, men en bra sådan och jag tyckte väl att backen var väldigt brant. Haha, resten av biten ner gick det mindre bra så då förstår man hur mycket det hänger på det mentala. Ibland stannade jag helt plötsligt, tänkte lite för mycket och så klarade jag knappt av en jättelätt sväng. Men jag vet vad jag ska jobba vidare med och tänkte boka en resa antingen hit till Verbier eller till Åre redan i höst så jag får åka snart igen. Det kändes så himla bra efter fem års uppehåll och väldigt mycket rädsla. Jag var livrädd mest hela tiden men tror starkt på att utmana mina rädslor. Afterskin (som föresten är min första riktiga after ski någonsin då jag faktiskt har åkt skidor innan) var så himla kul. Jag var bara så lycklig för att jag hade klarat mig.

verbier
Gilla inlägget på Facebook

Verbier so far.

fredag 11 april, 2014 @ 16:59
1
verbier
Gilla inlägget på Facebook

another pressy.

fredag 11 april, 2014 @ 12:39
2
moschino armband

En annan present från min födelsedagsfest är det här fina armbandet. Lite roligt att jag själv stod och klämde på det när jag köpte lite nya jeans på Stockholm Market och så när jag kommer hem samma kväll och öppnar mina presenter så har underbara Maxinne, Vida och Evelina köpt just det jag var så nära på att spontanköpa. I lovet it!
Gilla inlägget på Facebook

då kör vi då

fredag 11 april, 2014 @ 07:55
2
Här nedan ser ni senast jag befann mig i en skidbacke. Det är ganska exakt ett år sedan när vi var med Tidningskungen i Zermatt och jag har ju snart varit i varenda skidort i Alperna känns det som men aldrig stått på ett par skidor här. Jag har bara åkt skidor i Sverige och det är precis fem år sedan jag och mitt ex var på skidsemester i Åre och jag lyckades dra av korsbandsfästet. Min pjäxa löste inte ut när skidan fastnade och jag befann mig precis på kanten av en jättebrant backe så jag har ju ganska hemska minnen från hela händelsen. För att inte tala om de sex månaderna av rehabilitering efteråt! Jag älskar ju hela livsstilen kring och med skidåkningen i sig men jag har inte känt att det är värt att ta risken tidigare. Det känner jag nog fortfarande inte men nu har det gått så lång tid och jag märker verkligen vilken rädsla jag har byggt upp. Och är det något jag tror starkt på så är det att utmana sina rädslor så snart ska jag möta upp Kent som har en lite mindre skidskola här i Verbier och vi ska spendera dagen tillsammans i backen. Det kommer kosta mig några tusen att ha en privat lärare men jag känner att det är värt det så jag kan känna mig trygg och förhoppningsvis lära mig lite mer. Det är skräck blandat med lyckokänslor som flödar genom hela min kropp just nu. Puss så länge!

alperna
Gilla inlägget på Facebook

the jeans from Joe's

torsdag 10 april, 2014 @ 16:29
3
Jag har fått en hel del frågor angående de här jeansen som har skymtats på ett par bilder tidigare. Jag köpte jeansen på Stockholm Market (som ligger på Riddargatan här i Stockholm) förra veckan och de har använts flitigt vill jag lova. Märket heter Joe's och de är enligt mig de perfekta utsvängda jeansen. Jag älskar tvätten och de är precis lagom vida för att användas till vardags utan att de känns för 70-tal. De går på runt 2000 kronor och enda problemet (om det nu är något problem) är att de är rätt stora i storlekarna. Jag har storlek 24 och det är den minsta storleken de har på Stockholm Market, jag brukar i vanliga fall ha runt storlek 26 beroende på vilket jeansmärke det är.

utsvängda jeans

Jeans Joe's / skor Zara / tröja Gina Tricot / jacka H&M / solglasögon Rayban / väska Balenciaga
Gilla inlägget på Facebook

bye darling

torsdag 10 april, 2014 @ 12:37
0
Det är lika jobbigt varje gång jag ska lämna mitt lilla hjärta när jag ska ut och resa. Samtidigt vet jag att hon har det mycket bättre här hemma än om hon skulle följa med och åka skidor i Verbier, haha! Men någon gång längre fram vill jag nog skaffa ett pass åt henne så hon kan följa med ibland när vi åker på semester. Nu hoppar vi i alla fall in i taxin och åker ut till Arlanda, Alperna nästa! I morgon ska jag stå på ett par skidor för första gången på fem år, vilket efter olyckan i Åre känns som en blandning mellan förtjusning och skräck, haha!

chihuahua charlie
Gilla inlägget på Facebook

morning Thursday

torsdag 10 april, 2014 @ 08:19
10
Jag sitter och njuter av mitt kaffe samtidigt som jag läser era kommentarer! Det är nog min favoritsysselsättning på morgonen om jag måste välja en. Jag har även suttit och letat sovrumsinspiration. Vi har fått vår nya sänggavel och den är så fin men nu är jag ute efter riktigt stora huvudkuddar, ni vet sådana som brukar finnas på hotell. Lämna gärna en kommentar om ni vet var jag kan köpa detta? Snart ska jag iväg en sväng och innan dess måste jag packa klart, i eftermiddag åker jag ju till Verbier så ag ville bara önska er en fin morgon, vi hörs innan jag åker.

bedroom inspo collage
Gilla inlägget på Facebook