Linn Herbertsson

take it outside

onsdag 17 september, 2014 @ 14:22
0
Grått, grått, grått! Det är i princip det enda jag är sugen på att måla naglarna med för tillfället. Den nya nyansen från Essies Höstkollektion Take it outside är näst intill perfektion om ni frågar mig!

essie take it outside

essie take it outside

essie take it outside
Gilla inlägget på Facebook

ett måste: Highway One

onsdag 17 september, 2014 @ 09:59
0
Jag råkade hamna på Karins blogg idag och påmindes om hur länge jag har tänkt att vi ska styra upp en resa med några vänner till San Fransisco - Los Angeles - Las Vegas. Så länge jag kan minnas har jag velat bila längst med Highway 1 och när jag såg bilderna i Karins blogg bestämde jag mig för att ta tag i det här nu. Kolla bara bilderna...

highway 1 stops

Foto: Dennis Wernersson
Gilla inlägget på Facebook

The Body Shop news

tisdag 16 september, 2014 @ 22:55
2
Är ni vakna? Jag var så trött när jag kom hem från eventet hos The Body Shop i deras butik på Södermalm men så kände jag att jag ville blogga och fastnade framför datorn men inte med bilderna utan med mail-inkorgen. Nu går ögonen snart i kors men jag ville visa er bilderna från i kväll och berätta lite om The Body Shops nyheter. Bl.a. en BB Cream och hör och häpna, jag har aldrig testat BB Cream. Jag föredrar nog foundation men ska ge det en chans, är det någon som använder BB Cream? Är ni nöjda? Det ska bli kul att testa i alla fall. Nu har The Body Shop även lanserat nagellack och jag föll faktiskt mest för deras The Body Shop Green som är samma gröna färg som de har på loggan. Så snygg! En nailpaint-penna i metall och det bästa av allt, deras nya doft Red Musk. En parfym för kvinnor men mer åt herrparfymhållet om ni frågar mig och jag älskar den. Ni ska få höra mer om den när jag får hem min flaska, vi fick nämligen lämna den till en graverare på plats men jag hann inte vänta tills min var klar så jag får den på posten.

the body shop

color crush

the body shop götgatan

bb cream the body shop

the body shop

the body shop

hemp body shop

gravyr

color crush

the body shop
Gilla inlägget på Facebook

favorite flowers in blue

tisdag 16 september, 2014 @ 15:10
4
blå hortensior

Jag är lite inne i en blå period som ni vet och det gäller inte bara kläder och skor utan även i hemmet. I helgen köpte jag de här vackra hortensiorna på Hötorget. Passa på att gå dit lördagar runt 15 eller precis innan stängning så kan ni fylla hela lägenheten med blommor för bara några hundralappar. Och pruta går också!

Vi har ju inte så mycket färg i vår lägenhet och det har hela tiden varit min tanke, att ha en ljus grund och sedan kunna leka med olika teman. Just nu har vi mycket guld och mässing och jag är sugen på att köpa två kinalampor (och då syftar jag på lampfot i vitt och blått porslin och inte på papper) till våra vardagsrumsfönster men jag har inte hittat några riktigt fina ännu.
Gilla inlägget på Facebook

frukost och fix

tisdag 16 september, 2014 @ 08:41
4
Morning! Jag har precis ätit frukost framför Nyhetsmorgon och samtidigt svarat på lite mail och osat till lite roliga event. Jag har en lucka nu på förmiddagen så jag tänkte faktiskt gå ner och träna. På måndag sätter en ny omgång med Xtremefit igång och jag behöver värma upp lite för jag har inte tränat på två veckor, först var ju jag förkyld och sedan opererades lilla Charlie. Det ska bli så härligt att komma igång och väcka musklerna till liv igen. Sedan ska jag äta lunch med Johan och snacka business, det är mycket kul som händer nu i höst och så blir det några möten i eftermiddag för att sedan avsluta dagen med ett event hos The Body Shop i kväll. Jag har en riktigt härlig tisdag framför mig med andra ord... Vi hörs lite senare kära ni och ha en fin dag så länge, puss & kram!

bloggfrukost

leverpastej och gurka

bloggfrukost
Gilla inlägget på Facebook

VR Blog Awards outfit inspo

måndag 15 september, 2014 @ 18:15
4
baum

På torsdag är det dags för årets VR Blog Awards och jag är så sugen på att klä mig i en dress. Jag gillar de här två från Kotyr och just nu lutar det mest åt den i ormskinnsmönster. Vilken gillar ni bäst? Jag tänker mig att jag kommer matcha (oavsett vilken det blir) med rött läppstift och de här svarta, öppna skorna (klick!).
Gilla inlägget på Facebook

ICE TOUCH

måndag 15 september, 2014 @ 13:25
1
Jag har fått testa en rolig höstnyhet som är parfymen Ice Touch från Mexx som lanserats för både kvinnor och män. Parfymen för kvinnor som jag har fått testa sprider en härlig doft av citrus, björnbär och mint som gör den sådär krispig och fräsch precis som jag gillar. Perfekt nu inför hösten och vintern när det blir lite kallare ute! I samarbete med Mexx vill jag även berätta för er att de har en rolig tävling som ni hittar här (klick!) där ni kan vinna en flaska Mexx-parfym, body lotion samt deospray. Tävlingen pågår till den 26/9 och det enda man behöver göra för att vinna är att svara på en enkel fråga. Lycka till!

mexx ice touch

mexx ice touch

mexx ice touch

Gilla inlägget på Facebook