Linn Herbertsson

en outfit i Rapallo

fredag 18 juli, 2014 @ 10:55
2
ootd

rapallo

Klänning French Connection köpt på Emilia af Malmö // väska och sjal Louis Vuitton // skor Massimo Dutti // solglasögon Dior
Gilla inlägget på Facebook

poolside

torsdag 17 juli, 2014 @ 17:31
4
Poolen på vårt hotell Excelsior Palace är magisk, det ligger så himla vacker ut över havet och vill man kan man ligga på stolar på klipporna ända ner till havet där man kan snorkla och bada.

excelsior palace

poolside

poolside

Bikini från Calzedonia // solglasögon Rayban
Gilla inlägget på Facebook

frutti di mare

torsdag 17 juli, 2014 @ 13:34
1
Finns det något mer italienskt än spaghetti frutti di mare! Så gott! Den här godingen kan ni äta på Ö Magazin nere i hamnen i Portofino. Jag äter sällan pasta hemma men här smakar t.o.m. spaghettin gott, hemma tycker jag sällan att pastan smakar särskilt mycket i sig själv.

frutti di mare
Gilla inlägget på Facebook

breakfast view

torsdag 17 juli, 2014 @ 08:47
7
Godmorgon! Här har ni utsikten från vår frukost tillika min utsikt när jag sitter och fixar bilder och bloggar! Det här hade jag verkligen kunnat vänja mig vid. Idag ska vi se om vi kan få tag i en båt och åka ut till Cinque Terre (de fem byarna). Det går inte att ta sig dit med bil och jag har hört att byarna ska vara finast från vattnet. Jag ville verkligen dit senat vi var i Italien men vi hann aldrig så det ska bli riktigt kul att få se! Någon som varit där? Och kanske känner till någon bra lunchrestaurang i någon av byarna? Tacksam för tips!

view
Gilla inlägget på Facebook

Capo Nord

onsdag 16 juli, 2014 @ 17:57
0
Det var en vän till Emma som bokade solstolar åt oss på det mysiga stället Capo Nord. Det syns bara en skylt från bergsvägen mellan Santa Margherita och Portofino sedan går man ner för en lång trappa och kommer ner till den mysigaste restaurangen och bryggan. Världens härligaste femtioåriga kvinna äger stället och möter alla med ett stort leende på läpparna och fantastisk service. De har bara 10-12 solsängar så se till att boka i förväg. Ägarinnan är halvjapanska och maten därför inspirerad av det japanska köket, de hade jättegod sashimi, sushi och råbiffen var som sagt magisk! En rätt går på runt 200 kronor men råvarorna är av högsta kvalitet och solstolarna kostar 25 euro styck.

capo nord

capo nord portofino

sushi

capo nord portofino

capo nord portofino

sushi
Gilla inlägget på Facebook

tartare for lunch

onsdag 16 juli, 2014 @ 12:44
5
Italien levererar som sagt och jag åt en helt fantastisk Steak Tartare (råbiff) på strandklubben/restaurangen Capo Nord. Fler bilder kommer från det mysiga lilla stället mellan Portofino och Santa Margherita som ni måste besöka om ni är här! Jag ska skriva ett inlägg med alla tips innan vi åker härifrån...

råbiff

tartare capo nord

magisk råbiff
Gilla inlägget på Facebook

vacayyy

onsdag 16 juli, 2014 @ 09:19
10
Jag kan få höra av er läsare (men det har även hänt att jag fått höra det från vänner och familj) att jag kan uppfattas som lite väl positiv ibland. Och jag förstår att ni som läser min blogg och inte känner mig kan uppfatta mig som lite blåst eller falsk, haha, för allting är såååå superfint, faaaantastiskt osv. MEN sådan är jag och det behövs inte särskilt mycket för att göra mig glad och jag är väldigt tacksam för att jag är sådan. Men eftersom jag ofta är exalterad över saker och ting är det svårt att uttrycka sig riktigt rättvist när jag tycker att ett ställe, en känsla eller upplevelse är något alldeles speciellt. Det är därför det här inlägget blev lite längre än vad jag först hade tänkt, för jag vill att ni ska veta att Portofino (med omnejd) är det finaste stället jag har besökt här i Italien. Det är bara alldeles perfekt och en fin blandning av berg, kust, hav, gamla byggnader, mysiga byar, bra restauranger, trevliga italienare och jag vet inte om vi har haft tur men det är faktiskt inte alls särskilt mycket turister här just nu vilket också innebär lite trafik. Utsikten från vårt hotel är en sådan där utsikt som man har framför sig men knappt vet om den kan vara sann, det blir liksom lite för mycket vackert att ta in. Ungefär så känner jag för det här stället och hit kommer jag med största sannolikhet resa igen!

tanning

leopard bikini

italy portofino

leopard bikini
Gilla inlägget på Facebook