Linn Herbertsson

fw ss15

tisdag 26 augusti, 2014 @ 18:44
2
Jag hade mycket hellre följt Stockholm fashion week på plats så klart men jag har varit hemma hela dagen och försökt ta det så lugnt som möjligt för att bli av med min förkylning. Istället kikade jag in lite bilder från Hunkydory (bild 1-4) och Ida Sjöstedt (bild 4-8) ss15 kollektioner. Så mycket fint men här är mina favoriter:

hunkydory stockholm fashion week

ida sjöstedt ss15

Bilder lånade från Stureplan.se
Gilla inlägget på Facebook

försöker bota förkylningen med macarons

tisdag 26 augusti, 2014 @ 17:10
2
Är det bara jag som äter macarons på det här viset? Jag kommer på mig själv varje gång med att ta tre stycken (de färgerna som ser godast ut) och sedan tar jag en liten tugga av varje tills alla tar slut för att det inte ska bli för enformigt. Väldigt gott är det i alla fall! De här kommer från Laduree och smakar lakrits, vanilj och hallon.

macarons
Gilla inlägget på Facebook

recycling

tisdag 26 augusti, 2014 @ 13:05
0
Jag minns hur jag gick runt och undrade var alla hittar sina fina långklänningar i lördags. Mitt problem är att jag gör upp en bild i mitt huvud av exakt hur jag vill att en klänning ska se ut så när jag väl ger min ut på stan och letar så hittar jag ingenting som lever upp till det jag har tänkt mig. I lördags återanvände jag istället den här blå byxdressen och även om ingen annan bryr sig så känns det ju lite tråkigt tycker jag, jag föredrar att köpa nya klänningar/plagg när jag ska på bröllop. Det slutade väldigt bra i vilket fall som helst för jag kände mig jättefin och väldigt bekväm hela kvällen.

ahlbom bröllop

Bilden har jag lånat av fina Susanne
Gilla inlägget på Facebook

it's pouring down

tisdag 26 augusti, 2014 @ 10:26
0
Det ösregnar i Stockholm idag och som vanligt kan det bli lite kämpigt att få med Charlie ut på hennes promenad, hon är inte så glad i regn nämligen. Idag tyckte jag att det var rätt jobbigt jag också för jag har dragit på mig en riktig dunderförkylning. Jag kände mig ju krasslig redan i fredags och två dagars bröllopsfest på det gjorde inte saken bättre. Egentligen skulle jag gå på fashion week idag och bl.a. se Ida Sjöstedt som jag verkligen har sett fram emot men mår jag inte mirakulöst bättre efter lunch så stannar jag nog hemma. Jag har en hel del saker att förbereda inför Palma, en massa mail att svara på och lite andra grejer som inte kräver allt för mycket energi som borde fixas.

chihuahua regnkappa
Gilla inlägget på Facebook

the dress

måndag 25 augusti, 2014 @ 16:13
10
Jag älskar den här klänningen (eller kjolen med tillhörande topp) som jag hade på mig på middagen i fredags. Jag fick så många komplimanger och tjejer som undrade var den kom ifrån. Jag hittade faktiskt den på Instagram hos ett konto som heter soakedinlyx. Man lägger sin beställning via mail, betalar in pengarna på ett personkonto i Nordea och sedan väntar man, haha. Det känns väldigt oseriöst men när jag såg klänningen var jag bara tvungen att ha den. När jag sedan fick klänningen var det en fläck på toppen och jag fick bara ett svar per mail att jag skulle testa tvätta bort den med vatten. Då mailade jag tillbaka och skrev att jag absolut kunde testa att tvätta klänningen men att jag ville ha någon garanti om fläcken inte gick bort. Efter det har jag inte fått något svar så jag chansade och tvättade klänningen, jag ville ju verkligen använda den. Fläcken gick bort och jag älskar klänningen men bara så ni vet att det är en liten risk om ni bestämmer er för att beställa något från Soaked in Lyx, jag är tyvärr inte ens säkert på om det är ett registrerat företag så jag kommer nog aldrig köpa något därifrån igen.

vit tight klänning

withe shirt and top

vit tight klänning
Gilla inlägget på Facebook

ny vecka

måndag 25 augusti, 2014 @ 10:54
0
Det fick bli en välförtjänt vilodag igår efter tvådagarsbröllopet! Vilken helg det har varit och ett helt fantastiskt bröllop men vi var så trötta igår så det fick bli film, godis och mys hela dagen. Jag är så tacksam för den här upplevelsen och vilket strålande bröllopspar. Lördagens bröllop i Storkyrkan var så himla vackert, middagen på Berns jättetrevlig, talen så kärleksfulla och festen efteråt går knappt att beskriva med ord, det var så himla kul och alla gick verkligen all in. Nu är det ny vecka men det kommer nog ta ett tag innan man har återhämtat sig helt efter den här helgen och smält alla intryck, haha. Nu är det modevecka i Stockholm så det händer en hel del i veckan och jag åker till Palma med ett gärna bloggare fredag till måndag. Det ska bli så himla härligt med lite mer sommarvärme innan hösten verkligen kommer! Jag längtar tillbaka till det här...

turkost vatten
Gilla inlägget på Facebook

mitt juli

lördag 23 augusti, 2014 @ 17:49
2
mitt juli

I juli packade jag inte mindre än sju resväskor och förberedde mig för en sommar i Falkenberg, Skåne, Frankrike och Italien. Vi började vår roadtrip på väg ner till Falkenberg Spa där vi skämde bort oss själva med spa, mys och goda middagar. Vidare till Malmö där vi hängde i stugan och nere i Falsterbo. Jag och pappa påbörjade utedsuch-projektet och grävde ett stort hål i marken till stengraven som fick utgöra grunden för ett "avlopp". Jag testade mitt livs första juicing och vi hade minnesmiddag för mamma på 1-årsdagen efter hennes bortgång. Jag var med i en söndagsintervju på Devote.se och sedan bar det av mot Nice. Vi mötte upp Uffe och Emma på flygplatsen och bilade ner till Italien och Portofino. Underbara dagar med många utflykter och häng vid poolen. Sedan åkte vi vidare till St Tropez och mötte upp lite fler kompisar. Det blev en helg med dagsfester på Bagatelle, middagar, fest och båtturer. Vidare till Cannes där vi spenderade en vecka innan vi åkte vidare till St Paul de Vence för att sedan avsluta semestern på vackra Villa Belrose i St Tropez. Vilken underbar sommar!
Gilla inlägget på Facebook