Hunger

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (199 röster)

Produktbeskrivning

Hunger är tidningen som tar maten på allvar. Som granskar fusket i butikerna och på krogen. Som har något intressant att berätta om råvaror, rätter och matkultur. Och som framför allt kan göra oss vanliga hemmakockar mer självsäkra och kreativa vid spisen. Chefredaktör är Mats-Eric Nilsson, som med Den hemlige kocken, nya Saltad nota och flera andra böcker om mat har öppnat ögonen på hundratusentals svenska konsumenter. Bakom satsningen står gänget bakom Offside och Filter.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Hambre Press AB
Startår: 2013
Chefredaktör: Mats-Eric Nilsson
Räckvidd: 30000


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 30 - 55 år


500 tecken kvar

Anna,
Inte så bra som jag hade hoppats på. Ingen dålig tidning alls , men finns bättre alternativ helt klart.
Tidningskungen.se,
Hej Rebecca! Vi har alltid prenumerationer till kampanjpriser vilken innebär att priserna förändras hela tiden. Vi får alla erbjudanden direkt ifrån förlaget och dessa kan komma att ändras från dag till dag. Vi kan dessvärre inte svara på hur länge förlaget väljer att ha uppe ett erbjudande via oss. Eftersom priserna ändras hela tiden och vi jobbar på att få in kortare "test" prenumerationer så rekommenderar jag dig att hålla ögonen öppna. Det är möjligt att liknande eller samma erbjudande kommer upp igen! Ha en fin dag!
Rebecca Weisberg,
Men vad fan.. igår kunde man köpa 3 nr för 99, idag går det inte ens att teckna en 3-nummers prenumeration? (kan tillägga att det igår såg ut som att detta var ordinarie priser, inget "extra nu" eller så). Knassida.
Torbjörn Westman,
Jaha! Nähä!
Bodil Enoksson,
Snopet - jag trodde den handlade om svälten i världen.
Veronica Hermansson,
Det bästa jag läst på länge. Fantastisk tidning.
Caroline Henricson,
Otroligt bra tidning, första gången på länge jag läst en tidning "pärm till pärm". Härliga långa reportage.
Magdalena Annersten Gershater,
Har nu fått första numret med granskande journalistik ända in på bara tallriken. Mums! Vill ha mer!
Birgitta Bengtsson,
Självklart blir man glad när man hör om tidningen. Jag hoppas att det inte enbart blir om mat och recept utan mycket tyngd också åt livsmedelsval och ätande i enligt med rekommendationer för en god hälsa som då går hand i hand mot ett hållbart samhälle. Jag tror att om vi som huvudtema minskar på köttätandet fr.a det röda och ökar på frukt och grönt gör vi oss och världen en tjänst. Giftfri mat är ett annat viktigt ämne var hittar man detta. Till sist hur är alla besprutade jordar i dag, kan vi överlämna dessa till våra bar och barnbarn?
Birgitta Widén,
Jättekonstigt namn...trodde att det var en politisk tidning om resursfördelningen.. Men låter spännande måste nog prova...
Maja Lindén,
Låter lovande
Jenny Sundström,
:O
Kerstin Eriksson,
OMG vad är detta för (namn på) tidning..