Travet

Denna tidning är på Svenska

4/5 (9 röster)

Produktbeskrivning

Har du alltid velat prenumerera på en travsportstidning, men inte riktigt kommit till skott? Då har du hamnat helt rätt! Börja prenumerera på Travet och håll dig uppdaterad med det senaste. Detta är tidningen för dig som älskar travsport!

Travet riktar sig till allt från ponnytrav kuska till hästskötare och är lika relevant för amatörer som för experter inom området. Det finns alltid mer att lära som nyfiken prenumerant!

Travet är tidningen som fängslas och ser tjusningen i inte bara själva sporten, utan också i hur allt fungerar runtomkring det hela och vad som krävs av de fantastiska hästarna.

Travet lyfter trav- och galoppsportens hjältar och bjuder in till en värld full av inspiration i det varje dag förekommande arbetet med våra fyrbenta vänner. Tidningens uppfriskande och stimulerande reportage kommer att ta dig och din häst mot era drömmar.

Det som gör prenumeranterna på tidningen väldigt nöjda är det breda innehållet i tidningen. Travet inriktar sig inte endast på den faktiska sporten, utan även till dig som läsare och hur du ska få ut som absolut mest av ditt samarbete med din häst – oavsett om du är en renodlad entusiast eller uppfödare.

Unna dig en prenumeration på tidningen Travet redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 4
Förlag: TR Media AB
Startår: 2016
Räckvidd: 26300


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Greger Mårtensson,
Vilken hit! Går inte att nog berömma konceptet och tidningens innehåll, en njutning för oss häst- och travälskare, nr 4 läses från pärm till pärm flera gånger om! GOD JUL Travälskare!