Linn Herbertsson

Plåtning

onsdag 12 oktober, 2011 @ 17:16
4
Andra gången jag jobbar för Tintin-Style. De är ett så härligt gäng och det känns mysigt att komma till deras studio, bli sminkad, fixad i håret, dricka lite kaffe, snacka skit och ta bilder. Jag är helt slut efter den här dagen, jag tror det beror mestadels på min förkylning. Och jag har inte tid att ligga stilla, det är fullt ös hela veckan och hela helgen. Nu kommer snart Nanna hit och vi ska iväg på ett pressevent.

tintinstyle

crazy
Gilla inlägget på Facebook
Jag sitter på köksbänken och väntar på att mina ägg ska ha kokat klart. Jag försöker klura ut vad jag ska bjuda mina tjejkompisar på i kväll när det kommer hit på middag. Om ett par timmar ska jag iväg på en fotografering och efter den ska jag, Nanna och Alva på ett event. Sedan sticker vi hem till mig igen och lagar mat! Vi hörs snart igen, och under tiden kan ni kolla in dagens låt, så bra Semisonic-Closing Time(klicka)!

matkasse
Gilla inlägget på Facebook

Vad har du i ditt...?

onsdag 12 oktober, 2011 @ 07:33
1
Jag får ofta frågor som "Vad har du i ditt badrumsskåp?", "Hur ser din garderob ut?" och "Vad har du alltid med dig i väskan?". Lite konstiga frågor om man tänker efter men jag antar att hela bloggvärlden är ganska konstig ändå. Något väldigt privat som man visar upp för så många människor. Eller är det privat egentligen? När man har bloggat i över tre år är det lite svårt att komma ihåg om badrumsskåpet förr var något som man ansåg vara privat, haha. Jag hinner tyvärr inte skriva om alla produkterna men om ni undrar något så fråga på. Det här är ett av mina många baddrumsskåp och jag älskar skönhetsproduktet, däremot använder jag det mesta ganska sällan.

parfym

badrumsskåp
Gilla inlägget på Facebook

Top Gear har kommit till Sverige

tisdag 11 oktober, 2011 @ 19:01
0
audi top gear
Förra veckan var jag och en vän på lanseringen av det nya bilmagasinet Top Gear. Ni kanske känner igen namnet från tv då Top Gear är ett brittiskt underhållningsprogram inriktat mot motorvärlden, främst bilar. Serien leds av de charmiga britterna Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May. Även jag som tjej uppskattar programmet som är både provokativt, humoristiskt och lättsamt.

Nu kan jag inte så mycket om bilar mer än att jag älskar att köra dem men det var ändå kul att få gå på ett typsikt bilevent. Och ja, majoriteten av gästerna var killar som ni säkert redan har räknat ut. Det bjöds på tapas, öl, vin och alla som ville fick provspela ett nytt bilspel till Xbox. De hade byggt upp en hel spelstation inne på Audis Showroom där de som orkade köa länge fick köra bilspelet. Skärmen hade de byggt upp av inte bara en utan tre stora tv-skärmar, jag hann inte testa men jag kan tänka mig att det känns väldigt verklighetstroget när man väl sitter där.

Jag har tagit en titt i det första svenska numret av Top Gear och det ser bra ut. Jag och en killkompis satt och letade drömbilar, diskuterade Top Gear's programledare som alla finns representerade i tidningen och förundrades över att Victoria Beckham har fått designa en bil åt Range Rover. Top Gear finns ute i butik nu!

bilar

bilspel
Gilla inlägget på Facebook

Its a fools game

tisdag 11 oktober, 2011 @ 15:12
19
big sweater

prästkrage

brun tröja

nails

Tröja Boozt, tights BikBok, skor Jeffrey Campbell från Henrykole.se, skjorta H&M herr, armband Edblad, nagellack Depend
Gilla inlägget på Facebook

Take a walk, clear your thoughts...

tisdag 11 oktober, 2011 @ 13:16
2
..works every time!

djurgårdsrundan
Gilla inlägget på Facebook