Linn Herbertsson

Efterkrigstiden

onsdag 30 november, 2011 @ 15:00
20
Ok, rubriken till inlägget är menat som ett skämt men jag vet att ni är många som undrar hur jag har mått efter att jag och mitt numera ex gjorde slut för lite mer än en månad sedan. Ska jag vara ärlig så har jag mått skrämmande bra, den första känslan jag fick när beslutet var fattat var känslan av frihet. Självklart underlättar det att allt har flutit på så pass bra med boende och att jag har världens bästa vänner och familj som stöttar mig. Just nu bor jag ju hos Nanna och Cecilie, vi har det så fantastiskt roligt ihop och det är härligt att bo i en så mysig lägenhet mitt i stan. Vi gör oerhört mycket tillsammans och fixar och pysslar där hemma för att det ska bli så hemtrevligt som möjligt. Vi har blivit precis som en liten familj och vi kallar lägenheten för kollektivet. Jag har dessutom så mycket roligt att se fram emot, det är en dröm som går i uppfyllelse att jag får flytta ihop med min bästa killkompis Johan i en fantastisk lägenhet på Östermalm(jag vill nog bo i det här området i resten av mitt liv). Jag och Nanna ska åka till New York i vår och vi är några kompisar som har pratat om att hyra hus nere i Frankrike i sommar. Vårt kompisgäng gör dessutom så mycket roliga saker tillsammans så tiden bara flyger förbi. Hur mycket mer kan man begära liksom?

Det finns egentligen bara två saker som har tyngt mig sedan vårt uppbrott. Det är känslan av att man fortfarande lever kvar i det förhållande man hade i tre års tid. I början kunde jag känna mig skyldig om killar stötte på mig och det har tagit tid att vänja sig vid tanken att man faktiskt är singel. Men det känns bra också så att man kan ta det lugnt, det är synd när nyblivna singlar blir allt för desperata tycker jag. En annan sak är min koncentrationsförmåga, jag pluggar ju Civilekonomprogrammet på heltid och har tusen andra bollar i luften så när jag väl sitter och pluggar måste jag vara effektiv. Det har gjort att skolan har känts som en väldigt tung last att bära när jag egentligen bara har velat lägga tid på vänner och att umgås i sociala sammanhang. Det har väl gått ut lite över bloggen också antar jag men anledningen till att jag skriver det här inlägget är för att jag känner att jag börjar hitta tillbaka igen. Jag har suttit på kontoret i två dagar nu och fått tusen saker gjort. Nu ser jag fram emot skola, modelljobb, blogg, träning, resor och umgänge! Jag är lycklig och jag önskar alla er läsare detsamma, nu ska jag inspirera skiten ur er framöver och jag hoppas att ni hänger med mig här i bloggen?

Jag vet så klart att det är annorlunda att göra slut med någon när känslorna har svalnat men dela gärna med er av era erfarenheter när det kommer till break ups. Vad vet jag, den riktiga dippen kanske kommer längre fram(men jag hoppas verkligen inte det)?
Gilla inlägget på Facebook

Bill Nighy

onsdag 30 november, 2011 @ 09:18
5
Vi ligger i soffan och äter mackor, pepparkakor och dricker kaffe, Pucko och juice till frukost. Lyx! Igår såg vi två riktigt bra filmer, först och främst Gullivers Resor med Jack Black som jag har velat se ganska länge. Den var riktigt mysig, fantasifull och väldigt rolig stundtals! Men filmen vi såg efter var ännu bättre, The Boat that Rocked med min favorit Bill Nighy, jag avgudar den snubben. Se filmen om ni inte redan gjort det!

bill nighy

bill nighy
Gilla inlägget på Facebook

Tävling avslutad, armband från Snö

tisdag 29 november, 2011 @ 14:32
226
Jag brukar slumpmässigt dra vinnare i tävlingarna jag har här på bloggen. Senast igår morse tänkte jag dock på att det hade varit roligt att låta t.ex. den första eller den sista som har lämnat en kommentar vinna. Så att det fortfarande känns lönt att vara en av de sista eller en av de första. Ett par timmar senare får jag en kommentar från Lars som verkligen berör. Precis efter hans kommentar får jag ytterligare en kommentar där en annan läsare vädjar om att Lars borde få vinna armbandet åt hans fru. Då blev jag så himla glad och bestämde mig för att Lars faktiskt ska vinna. Jag kan aldrig veta om de anledningarna ni ger mig i era "tävlingskommentarer" stämmer eller ej men i fortsättningen kommer jag skifta mellan slumpmässiga urval av vinnare och urval där jag själv väljer vem jag tycker ska vinna. Variation förnöjer helt enkelt! Och till Lars, jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det ni har gått genom, jag kan endast föreställa mig hur hemskt det måste vara! Maila mig på [email protected] så skickar jag armbandet till dig och ge din fru världens största kram från mig när du ger det till henne! Och jag hoppas att ingen av er andra läsare har invändningar mot mitt beslut?

Hej vackara Linn Hoppas att också en kille kan vinna en tävling hos dig. Jag vet att min fru älskar din blogg och eftersom vi nyligen gick igenom ett missfall skulle jag gärna vilja pigga upp min ledsna fru med detta vackra armband från en tjej vars blogg hon läser dagligen. Kram Lars

Jag kommer vara lite frånvarande idag, jag ska försöka blogga men vet inte om jag kommer hinna så jag tänkte att vi kör en liten tävling igen. Den här gången lottar jag ut ett armband av märket Snö, värde 599 kr. Armbandet kommer i en jättefin necessär där ni sedan kan förvara ringar, örhängen, halsband och armband om ni vill. Lämna en kommentar under det här inlägget om du vill vara med i tävlingen. Jag drar en vinnare i början av nästa vecka. Lycka till!

snö

snö

snö

snö
Gilla inlägget på Facebook

A face on a lover with a fire in his heart

tisdag 29 november, 2011 @ 07:40
6
Vi missade ju första adventskvällen eftersom vi satt i bilen på väg hem från Kalmar. Så igår gick vi till affären, köpte en massa ljus, pynt, pepparkaksdeg m.m. och så firade vi första advent här hemma med pepparkaksbak. I vårt tjejgäng kallas jag för Housewife-Linn just av den anledningen att jag älskar sånt här. Julen är min absoluta favorithögtid för då får man pyssla och fixa extra mycket där hemma.

svampar

ljus

pepparkaksbak

advent
Gilla inlägget på Facebook