Linn Herbertsson

But when you smile at the ground it aint hard to tell You dont know youre beautiful

onsdag 11 april, 2012 @ 14:16
0
Hej på er! Plattången var bra att platta med men lockar har jag inte testat än. Den passar mitt sköra hår jättebra och man kan ställa in värmen upp till 200 grader. Nu är jag på kontoret, på mig idag har jag skjorta från H&M, kofta Boozt, armejacka, skor från Deichmann, väska Nada och skinnbyxor från Vero Moda. Överraskningen igår var en försenad, trerätters födelsedagsmiddag(då jag var i Sydafrika när jag fyllde år) och jag fick ett jättefint halsband med mitt namn på, vilket jag har velat ha jättelänge. Nanna, Cecilie och Alva har också varsitt likadant med sina namn på. Kärlek!

dagens outfit

namnhalsband
Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*