Linn Herbertsson

wow.

fredag 11 oktober, 2013 @ 10:05
3
Hörrni, vår insamling Till Minne av Mamma ligger på andra plats över privata insamlingar på Rosa Bandet nu. Räknar vi även med företags insamlingar så ligger vi på en fjärde plats över mest insamlat. Häftigt va? Återigen tack för att ni hjälper mig att göra det här till minne av min fantastiska mamma. Jag kan inte ens uttrycka för er hur mycket det betyder! Insamlingen hittar ni här till höger i bloggen och under det första inlägget. Hjälp mig att hjälpa andra!

rosa bandet insamling blogg
Gilla inlägget på Facebook

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Helena 2013-10-15 07:11 Det gör ont i hela kroppen när jag läser om vad du varit med om. Jag känner inte dig, och känner inte det just du känner, men jag förlorade min pappa till cancermonstret när jag bara var 15 år. Att hjälpa dig hjälpa andra känns självklart! Tänk om vi tillsammans kan förhindra att någon annan förlorar sin mamma eller pappa?! Tack för att du gör detta!
Svara Skrivet av: Alex 2013-10-11 19:06 Är insamlingen igång fortfarande den 25e så ska det inte vara problem att bidra :)
Svar från: Linn H 2013-10-11 19:20 Den varar till 6e november så du har gott om tid :)