Linn Herbertsson

ny blogg

måndag 20 oktober, 2014 @ 10:00
4
Godmorgon mina vänner! Ja, hur gör man det här? Tackar för fem helt fantastiska år hos Tidningskungen som inte bara har blivit en arbetsplats utan mer som ett ställe jag hör till, lite som en familj. Så många julfester, skidresor, kick offer, after works , roliga möten och dagar på kontoret. Jag har trivts så otroligt bra vilket också är anledningen till att jag har stannat så länge. MEN nu är det dags att gå vidare och det känns verkligen som att jag har hittat rätt. Mitt nästa äventyr fortsätter hos Metro Mode och jag ser fram emot att ha er med mig! Från och med nu är min nya bloggadress linnherbertsson.metromode.se och snart kommer även min domän linnherbertsson.se riktas direkt till min blogg på Metro Mode. Jag hoppas att ni ska trivas där lika bra som jag redan gör!

Klicka här för att komma direkt till min nya blogg!


metro mode
Gilla inlägget på Facebook

bloppisen igår

söndag 19 oktober, 2014 @ 21:12
0
Vilken lyckad bloppis det blev igår! Sarah hade styrt upp allt så bra, vi var i en jättebra lokal, de först 100 besökarna fick goodiebags, Rapide Brow Bar var där och fixade ögonbryn och några tjejer hade varit p plats och börjat köa redan klockan sju på morgonen. När vi öppnade var kön jättelång och folk strömmade in. Tack till alla er som kom!

bloppis

bloppis

bloppis

bloppis

daniel

bloppis

bloppis

bloppis

bloppis

svartvita bilder tagna av Jettman
Gilla inlägget på Facebook

mot glansig hy: Oil Blotting Papers

lördag 18 oktober, 2014 @ 14:58
4
Ett litet tips till er som har glansig hy precis som jag, på Sephora säljer de sådana här Oil Blotting Papers som är bra att dutta med även när man har smink så försvinner det glansiga utan att förstöra din make up. Jag har alltid med mig de här i handväskan. Jag har även börjat med ett nytt hudvårdsmärke och ska berätta mer om det för er nästa vecka.

oil blotting papers sephora

oil blotting papers sephora
Gilla inlägget på Facebook

gold stash

lördag 18 oktober, 2014 @ 10:05
1
Nu har jag gjort mig iordning och ska ta bilen och hämta upp Maxinne, vi står ju på bloppis idag på Nordic Light Hotel här i Stockholm mellan klockan 12-15. Jag hoppas vi ses där! Puss & kram! Lite nytt från Deseos...

romerska siffror armband

smycken

örhänge stor och liten pärla
Gilla inlägget på Facebook

pressveckan pt.2

fredag 17 oktober, 2014 @ 16:33
3
frallor

Photo Booth

eos

pressvecka

by malene birger

hårbutik frisör

sushi

miss dj

pressvecka

triangl bikini

diane von furstenberg water

susanne barnekow

skultuna

Gilla inlägget på Facebook