Populära boxar

onsdag 26 november, 2014 @ 16:29
1
Hej! Jag vet inte om det beror på att det var lön igår eller om det är för att julen känns nära när man möttes av isande kyla imorse men det är någon positiv stämning som ligger i luften.
Ikväll har vi julmys på kontoret, det innebär förhoppningsvis att hela företaget ska dricka glögg, julpyssla och lyssna på traditionell julmusik tills någon tröttnar och byter till listettan Cheerleader med Omi.

Jag väntar förresten på att få hem mitt livs första Glossybox! Och är man en riktig skönhetsjunkie och dessutom älskar att få hem paket så känns det konstigt att jag inte har bekantat mig med Glossybox tidigare. I somras upptäckte jag även The Healthy Box som fungerar på samma sätt fast är fullproppat med hälsoprodukter. När det var sommarsemester så hoppade jag in för en kollega och tog över hennes roll på kontoret och såg till att The Healthy Box fick hälsotidningar från Tidningskungen att ha i sina boxar. Jag gillar verkligen konceptet med en box med produkter man gillar en gång i månaden. När man var liten fanns det massor av barnboxar man kunde prenumerera på men det försvann lite från radarn och nu kan äntligen även vuxna få unna sig lite vardagslyx.
Just ja, för alla livsnjutare där ute finns även Delikatessboxen som jag har hört ska vara himla trevlig att få hem. Det är en box med massor av goda delikatesser att avnjuta. Perfekt julklapp dessutom!


Glossybox

THB

Delikatesser


PS. Om ni klickar på bilderna kommer ni in på respektive box hemsida.

Skriv en kommentar

Ditt namn: * E-post: URL:
Kommentar*

Kommentarer till detta inlägg


Svara Skrivet av: Teija 2014-11-26 17:09 Jag vill ha alla, både delikatess och skönhet!! Kan man önska dem - snälla tomten....? Julklapp som hållet läääänge....!