Sonen

(0 röster)

Produktbeskrivning

Norrmannen Jo Nesbö tillhör genrens smartaste utövare.
Dagens Nyheter

En nervkittlande berättelse. Det är mycket skickligt gjort. Nesbö kopplar greppet från första till sista sidan. Sonen är omöjlig att lägga ifrån sig.
Femina

Scenerna är precis som vi vant oss vid när det gäller Nesbö. Inkännande. Exakta. Små pärlor.
Helsingborgs Dagblad


Sonny Lofthus är en professionell syndabock. Han erkänner andras brott och sonar deras fängelsestraff mot dagliga heroindoser. Han har suttit på Norges mest flyktsäkra fängelse i tolv år när han får höra något som förändrar allt. Sonny rymmer från fängelset. Och han har mycket att hämnas. För Sonny kom livet att förändras när han var sexton år och hans far en av de bästa brottsutredarna någonsin sköt sig själv till döds. Fadern efterlämnade ett brev där han erkände att han var i händerna på heroinligor och människohandlare. Sonny liv rasade samman och han blev narkoman.

I Sonen skildrar Jo Nesbö än en gång ett Oslo i de mörkaste toner, där de mäktiga inom politik, näringsliv, polis och domstolar sätter sig över lagen.

Jo Nesbö är en av världens mest lästa kriminalförfattare.
Han har sålt 25 miljoner böcker över hela världen och har toppat New York Times bästsäljarlista. Han har bland annat skrivit den internationella succséerien om Harry Hole och barnböckerna om Doktor Proktor.
Sonen är Jo Nesbös tolfte thriller.

Land: Sverige
Leverantör: Mediafy


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665