Må Bra

Denna tidning är på Svenska

4/5 (899 röster)

Utgivningsplan 2021

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
1. 21 december

Produktbeskrivning

Må Bra prenumeration

Är det dags att prioritera dig själv för en stund? Då är tidningen Må Bra tidningen för dig.

Må Bra hälsa

Varje månad får du en tidning fullspäckad med praktiska och hälsosamma råd för kropp och själ. Med denna prenumeration kan du lägga alla pekpinnar och måsten på hyllan. Lär dig av experterna och läs om eldsjälarna bakom framgången. Utvecklas och motiveras tillsammans med nybörjarna. Du hittar tips om hur du enklast kommer igång med din träning samt hur du gör för att upprätthålla den goda rutinen.

Må Bra recept

Med en prenumeration på tidningen Må Bra får du även nyttiga råd om kosthållning! Du får en massa härliga, läckra och hälsosamma recept. Då innehållet i tidningen är mycket brett så finns det något för alla - oavsett ålder och träningsnivå.

Blir prenumerant på Må Bra du också!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Aller Media
Startår: 1979
Chefredaktör: Liselotte Stålberg
Upplaga: 66500


Vem läser tidningen?

Män: 18 %
Kvinnor: 82 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Maria,
Den är väldigt bra. Gillar konceptet den har men skulle vilja ha lite ner varje måndag men det funkar för mig endå. Bästa tidningen iallafall.
Birgitta Edin,
Hittade Må Bra i väntrummet hos min fotvård i Uppsala. Jag tittade igenom tidningen och blev glatt tagen av bra recept och tips som passar mig och min familj. Hoppas på en prenumeration som träffar rätt.Glad Påsk
Tidningskungen.se,
Hej Kalevi, Du når förlaget på nedanstående kontaktuppgifter: Må Bra Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se God Jul! Tidningskungens Kundtjänst
Kalevi Antton Kallingi,
Vill veta adressen till Må bra för att beställa må bra-kalender. Var hittar jag den? Stora problem med telefonköer.
Tidningskungen.se,
Hej Gunnel, Du har inte beställt två gånger, bara en gång :-) God Jul! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Gunnel Dahlgren,
Kolla så att jag inte råkat beställa Må Bra två gånger, tack!
Tidningskungen.se,
Hej Ingegerd, Vad gäller ditt ärende? Om du vill bli kontaktad av oss på tidningskungen, vänligen maila ditt telefonnummer till info@tidningskungen.se annars är telefonnumret till MåBra: Må Bra Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se Ha en fin eftermiddag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Ingegerd Permalm,
letar efrter ett telefonnummer där jag kan tala med någon
Lena Zander Kempe,
2012 kom det en ny tidning: Må Bra personlig utveckling. vart tog den vägen?
Christina Andersson,
Det brukar alltid vara någon present till den som ger bort en prenumeration?
Kerstin Ehlin,
Jag betalade en prenumeration på Må Bra i början av september men har fortfarande inte fått varken tidning eller utlovad premie. Så tänk er för innan ni "nappar" på en prenumeration på Må Bra . ni kommer INTE att Må Bra när ni inser att ni har blivit lurad!!!
Victoria Cain,
Tack for att jag antligen kan prenumerera pa tidningar fran utlandet! Ser fram emot att fa lite svenska recept och halsningar fran gamla hemlandet!
Lisa,
Håller med Ewa. NU får man ju en 12 nr-prenumeration + gymstick hos allers, för samma pris som man bara får 12 nummer hos er.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665