Scandinavian Retro

Denna tidning är på Svenska

4/5 (389 röster)

Produktbeskrivning

Scandinavian Retro är en tidning om inredning och design från främst 50-, 60- och 70-talet. Här samsas Stig Lindberg-koppar med sideboards i teak, fladdermusfåtöljer, stormönstrade 60-talstyger och snygga arbetslampor. Unika prisguider om porslin, keramik, möbler och bruksföremål blandas med hemma hos-reportage, adresser till fyndställen och underbara retrobilder.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Egmont Publishing AB
Startår: 2011
Chefredaktör: Viveca Carlsson


Vem läser tidningen?

Män: 19 %
Kvinnor: 81 %
Ålder: 35 - 90 år


500 tecken kvar

Janne,
Riktigt trevlig tidning, helt rätt i tiden! Vem minns inte trevnaden under GULDÅREN i Sverige, innan en hel industri lades ner, för billig skräpimport från låglöneländer! Glädjande dock är att dagens ungdomar inser att det fanns en annan tid, en tid då morsan och farsan växte upp och tog intryck av gårdagen..:-) I RETRO, varje nummer finns rikligt med bilder, upplysande artiklar om en vacker tid som inte får glömmas bort!
Ewa-Lotte,
Jag är sååå glad att jag var med från start. Fantastiska och intressanta artiklar och guider. Jag lär mig massor.
Anna,
Äntligen! VIlken tidning. Precis perfekt för mig. Älskar mixen av faktaspäckade reportage och härliga bilder från 70-talet. SÅÅ glad att det kommer 4 nummer under 2012!
Antonia,
Mycket fin och trevlig tidning för er som gillar retro prylar och inredning!! Jag har beställt 3 nummer men det verkar inte som de ska göra några fler tidningar?? :/..
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665