Julklappar till honom

Är du på jakt efter en rolig och prisvärd julklapp till honom? Här har vi samlat alla våra tips på prisvärda titlar som passar extra bra när du letar julklappar till killar och män. Genom att ge bort en tidningsprenumeration försäkrar du dig om att han får en julklapp som skänker glädje även långt efter att julfirandet tagit slut.

När du lägger en beställning via Tidningskungen.se sägs prenumerationen upp automatiskt när den löpt ut, vilket gör att han inte behöver oroa sig över att avsluta prenumerationen själv. Här kan du göra din beställning enkelt och smidigt online, och komplettera din julklapp med ett julkort där du fyller i en personlig julhälsning till den pojke, kille eller man som ska få din julgåva.Läs mer
Populära julklappar till honom:
Julklappar till den vetgirige:
Julklappar till finsmakaren:
Julklappar till börshajen:
Julklappar till träningsfreaket:
Julklappar till gamern:
Julklappar till motorfantasten:
Julklappar till sportfantasten:
Julklappar till inredaren:
Vet du inte vad du ska ge bort?

Använd gåvoguiden för att hitta de perfekta presenterna!

Visa förslag
Julklappar till han som aldrig vill bli stor:
Julklappar till problemlösaren:
Fler julklappstips till honom:

Hitta tips på julklapp till honom


Hos oss hittar du tidningar och magasin för alla åldrar. Oavsett om han tycker om serier, tekniktidningar, livsstils- eller modemagasin finns med största sannolikhet en titel som passar just honom.

Den första tidningen skickas ut först efter julafton, och sedan dimper härlig läsglädje ned i brevlådan med jämna mellanrum så länge prenumerationen räcker. En tidningsprenumeration blir en omtänksam och personlig julklapp till honom, eftersom du kan välja magasin helt baserat på hans intressen och livsstil.