Bokpaket Stjärnkockar

3.5/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

Två böcker från stjärnkockar!

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera
av Per Morberg
Följ med till Per Morbergs värld av smaker! I Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera har Per Morberg mixat sina allra bästa gamla recept med helt nya och tagit fram perfekta drycken till rätterna!

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder. Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat; helt enkelt sina favoriter. Det blir Pinot Noir, portugisiskt vitt och Chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och Bordeaux, Bordeaux och åter Bordeaux till söndagssteken.

Jamies Italien
av Jamie Oliver
Jamie återvänder till det som han kan bäst – och till landet han älskar mest. Inget krångel, inga krusiduller; Jamie Olivers nya bok handlar helt enkelt om mat och om landet som har inspirerat honom genom hela hans karriär. Jamies Italien är en hyllning till det land som har gjort Jamie till Storbritanniens mest älskade kock.

Jamies Italien är boken som Jamie alltid velat skriva. Den visar honom på resa genom Italien, när han lagar mat för och med italienare i alla åldrar, och hur han lär sig av dem – och upptäcker landet som han älskar för dess mat. Det är en bok om Italiens smaker och om dess människor, för alla som älskar god mat lagad med riktig passion.

Land: Sverige
Leverantör: Mediafy AB Jobbex


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665