Foodies – Nya Bagaren och Kocken omslag
Denna tidning är på Svenska
Prenumerera på tidningen

Foodies – Nya Bagaren och Kocken

Betyg:
3 av 5 (106 röster)

Foodies – Nya Bagaren och Kocken

Låt oss presentera tidningen Foodies - Nya Bagaren & Kocken med extra mycket läsning och reportage!

Här följer vi aktuella matprofiler och inspiratörer som håller koll på de senaste trenderna inom mat, dryck, hälsa och hållbarhet.
Vi testar nya köksprylar och produkter så att du inte behöver göra det, och presenterar dig med bästa valen. Vi skriver även om vad du ska äta när du åker utomlands, vilken dryck som passar bäst ihop med den maten som du ska servera och lär dig de bästa knepen för att göra enkla men imponerande rätter.
Dessutom bjuder vi på nya spännande recept utefter säsong och kompletterar dessa med härliga bilder som får det att vattnas i munnen.

Tidningen Bagaren & Kocken ges ut 3 gånger per år av tidningsförlaget Egmont Publishing AB.

  • Land: Sverige
  • Språk: Svenska
  • Utgåvor/år: 6
  • Förlag: Egmont Publishing AB
  • Startår: 2015
  • Chefredaktör: Hélène Mönnich Börjeson

Vem läser tidningen?
  • Män: 30 %
  • Kvinnor: 70 %
  • Ålder: 35 - 55 år

Recensioner av Foodies – Nya Bagaren och Kocken

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665