Snart är sommaren här…

Passa på att skapa motivation & lojalitet bland personal, kunder & partners genom att ta del av våra sommarkampanjer! I år har vi kombinerat våra presentkort med allt från en klassisk picknickkorg, förra årets storsäljare samt en årets nyhet som inkluderar en massa roliga spel, perfekt för sommaren och semestern!

Beställ dina presentkort idag!

159 kr
Antal: st
249 kr
Antal: st
249 kr
Antal: st

Presentkort + Fiaspel + Cube mind + Yatzy

Presentkortet
Här kan mottagaren välja mellan tidningsprenumerationer, pocketböcker, upplevelser från Live it, digitala tjänster från SF Anytime, SF Kids, Readly, Ztory och BookBeat.

Fiaspel
Ett kassiskt Fia-spel i mini-modell. Perfekt att ha med på resan då den tar lite plats. Gjord av trä. Storlek: 12,2x12,2 cm

Cube mind
Ett tankespel som testar din förmåga att tänka logiskt. Kuben kommer ihopsatt, tar du isär den blir den som en lång orm. Utmaningen blir till att pussla tillbaka den till dess ursprungliga form. Storlek: 7,5x7,5x7,5 cm

Yatzy
Traditionellt yatzy med fem tärningar och penna samt noteringsblock. Strl. 18x14x3 cm. Förp. Presentkartong.

Pris: 249 kr Värde upp till 690 kr

bild

Presentkort + Picknickkorg

Presentkort
Här kan mottagaren välja mellan ett 20-tal olika Tidningsprenumerationer.

Picknickkorg
Picknickkorgen har en stålram av aluminium som bidrar till stadga. Modellen är extra hög för att kunna packa i stående 1,5 L PET-flaskor. Ficka med dragkedja på långsidan. Storlek: 46x33x29 cm. Finns i blått och svart.

Pris: 159 kr Värde upp till 510 kr


bild

Presentkort + Kasta rep + Miniboule

Presentkortet
Här kan mottagaren välja mellan tidningsprenumerationer, pocketböcker, upplevelser från Live it, digitala tjänster från SF Anytime, SF Kids, Readly, Ztory och BookBeat.

Kasta Rep
Utomhusspel som går ut på att kasta rep formade till cirklar på en pinne som man fäst i marken. De olika storlekarna på ringarna ger olika poäng.

Miniboule
Minivariant av det klassiska spel som uppskattas av såväl ung som gammal. Innehåller: sex stycken spelklot i metall, träkula samt ett måttband. Storlek påse: 10 x15 cm.


Pris: 249 kr
Värde upp till 695 kr

bild

Beställ dina presentkort idag - 070-887 92 90