Kicker Sportmagazine omslag
Denna tidning är på Tyska
Prenumerera på tidningen

Kicker Sportmagazine

Betyg:
4 av 5 (3 röster)
Den här tidningen går tyvärr ej att beställa på Tidningskungen. Nedan ser du förslag på likvärdiga tidningar.

Kicker Sportmagazine

Är du en sportfantast som framförallt intresserar dig för fotboll? Vill du läsa exklusiva nyheter, djupgående analyser, intressanta intervjuer och fascinerande historier i en tidning som alltid presenterar de senaste resultaten i framförallt fotboll? Då ska du prenumerera på tidningen Kicker sportmagazin.

Tidningen Kicker har sedan starten 1920 varit Tysklands ledande sportmagasin som framförallt är inriktad på fotboll och har trots konkurrens från andra sporttidningar behållit sin ställning som Tysklands mest välrenommerade tidskrift. Artiklarna har en tyngdpunkt i tysk elitfotboll från Bundesligan ner till de regionala lagen, men skriver även om andra topplag från England och Spanien i Europa till resten av världen. Skribenterna jobbar för att deras fascination för framförallt fotboll ska väckas till liv.

Reportrarna på Kicker sportmagasin är överallt och rapporterar, Bundesliga, Champions League, tyska cupen, Inter, EM och VM såsom i toppligorna i England, Spanien och Italien. Reportagen erbjuder professionella spelanalyser med spännande fakta. Tidningen är ett måste för alla fotbollsfans. Professionella idrottsmän återfinns även som krönikörer i tidningen.

Kicker ges ut två gånger i veckan. Måndagsutgåvan rapporterar främst om tysk fotboll och torsdagsutgåvan fokuserar främst på internationella fotbollsmatcher och andra sportevenemang. Torsdagtutgåvan är mer likt en klassisk sporttidning.

Prenumerera redan idag för att få ta del av Tysklands ledande sportmagasin som har gett glädje åt sportfantaster ända sedan starten 1920.

Etiketter: Livsstil, Kvinna, Man
  • Land: Tyskland
  • Språk: Tyska
  • Utgåvor/år: 104
  • Förlag: Mediafy

Recensioner av Kicker Sportmagazine

Ditt namn:
Ditt betyg:
Din recension:
500 tecken kvar Skicka
  • Fredrik Wikman, Tidningen som sådan är suverän. Den tidningen som gäller när man följer bundesliga. Men nog tycker jag att man kunde vara mer öppen med uppstartstiderna på prenumeration. Dvs +3 månader... som födelsedagspresent är det hittils en flopp.
       
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665