Linn Herbertsson
Hej på er! Jag var bara tvungen att lägga upp bilden här nedan som jag tog i söndagsmorse på Johans lantställe. Vilken bild va, och vilket käftsmäll när man inser att sommaren faktiskt är över. Det känns så overkligt att löven börjar fall från träden och att vi kommer ha snö inom ett par månader. Lite deppigt om ni frågar mig! Idag ska jag sitta och jobba på en inlämning i finansiering, kila förbi kontoret och posten och lite senare kommer det upp en ny tävling här i bloggen så håll utkik!

landet
Gilla inlägget på Facebook

Papa

söndag 02 oktober, 2011 @ 19:24
6
Igår startade vi som sagt kvällen med middag, vin, drinkar och shots på underbara restaurangen Papa. Stämningen där är oslagbar och servitörerna gör upplevelsen till den bästa starten på en festkväll. Vi stack vidare till V, Ambassadeur och sedan Whiteroom så det blev en riktigt helkväll. Jag har ätit lunch med Alva idag och är helt slut efter kvällen igår så jag tycker vi hörs i morgon bitti igen. Då återkommer jag med ny energi!

underbara vänner

Jag, Nanna och Olivia på V, bild från Stureplan.se
Gilla inlägget på Facebook

Missoni has been rockin and rollin

lördag 01 oktober, 2011 @ 18:59
27
Bra kväll igår, jag och Nanna var på butiksinvigning av nya Guess-butiken i Gallerian. Sedan stack vi iväg och köpte med mat hem från Max, det är första gången jag äter där och blev riktigt besviken(Mc Donalds i mitt hjärta). Vi kollade Idol och sedan mötte vi upp Erik, Fredrik och Amelie på Grodan. Det blev ett glas vin, några shotar som en galen norrman tvingade i oss och sedan stack jag faktiskt hem. I kväll ska nämligen jag, Amelie, Alva, Olivia och Nanna börja med en drink hos Nanna sedan har vi bokat bord på Papa till klockan tio. Så i kväll går jag all in!

Klänning Missoni, skor Sam Edelman från Henrykole.se, jacka SH Collection och skärp second hand

missoni

missoni

missoni
Gilla inlägget på Facebook