Viaplay Film & Serier

4/5 (155 röster)

Produktbeskrivning

Viaplay Film & Serier, 3 månader till priset av 1!
Streama direkt eller ladda ner och titta offline.

På Viaplay finns det underhållning för hela familjen! Nya Topp-filmer varje vecka, massor med serier, och ett stort urval till barn i alla åldrar.
Action, romantik och barnens favoriter - något som får hela familjen att samlas i soffan.

Streama direkt eller ladda ner och titta offline. Perfekt på resan eller när du vill ha en stund för dig själv.
Titta på Viaplay direkt i appen på din smarta device.

Återbetalning samt ångerrätt för streamingtjänster och digitala produkter och tjänster Som köpare av en värdekod på en digital produkt eller streamingtjänst har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från köpdatumet. Detta gäller så länge värdekoden inte har lösts in. När inlösen skett går det inte att ångra köpet då koden är förbrukad. När en värdekod är inlöst kan den inte överlåtas till någon annan. De värdekoder Tidningskungen.se säljer går bara att lösa in på respektive tjänsts svenska sajt.

Gäller för både nya och befintliga Viaplay-kunder. Max 1 beställning per kund/hushåll och per 12 månaders period. Efter tre månader fortsätter Viaplay för 149 kr/mån. Avsluta när du vill.
Har du redan ett Viaplay-konto?
Då är det viktigt att du avslutar abonnemanget först så att du inte blir dubbelt debiterad. Därefter rekommenderar vi dig att skapa ett nytt konto hos Viaplay för att kunna nyttja detta erbjudande. Information om hur du skapar ett nytt konto kommer i din orderbekräftelse.

Land: Sverige
Leverantör: Viaplay


500 tecken kvar