Tidningar om musik och film

Här hittar du världens och Sveriges bästa film- och musiktidningar på ett ställe. Är du en musik- eller filmentusiast kommer du hitta den perfekta tidningen för ditt intresse – hur specifikt det än är. En prenumeration är också ett säkert kort om du letar efter en present.

Utnyttja våra kampanjpriser och beställ direkt på nätet.

Läs mer...

visar 90 produkter

Musiktidningar och magasin

Musiktidningar och musikjournalister har format musikhistorien lika mycket som musikerna själva. Det är deras reportage, recensioner och intervjuer som har guidat oss till ny musik och nya upplevelser..

Här hittar du breda musiktidningar för allätaren, specialtidningar för de som är intresserade av en specifik musikstil och genre, men även musiktidningar som riktar sig mot musiker, de som är intresserade av musikproduktion och musikdistribution på internet.

Film- och TV-tidningar

Vill du ha koll på nya filmer som går upp på bio och släpps på DVD har vi djuplodande filmmagasin med recensioner och reportage. Du hittar också filmtidningar som analyserar filmbranschen och kulturtidskrifter med filminriktning.

För TV-entusiasten har vi en rad TV-tidningar och guider. De sträcker sig mellan enkla tidningar som samlar tablåer till tidningar som går mer på djupet i TV-världen.