Prog (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Prog tidning

Prog (UK) är en framstående publikation som firar progressiv rockmusik och de som har en passion för denna genre. Denna tidskrift är känd för sin omfattande täckning av den progressiva rockscenen, från djupgående artiklar om legendariska band till recensioner av nya album, vilket gör den till en favorit bland musikentusiaster. Med varje nummer dedikerat till att utforska de senaste nyheterna och trenderna inom progressiv rock, fångar tidskriften känslan och komplexiteten i denna musik på ett sätt som ingen annan publikation gör.

Tidningens innehåll

Varje utgåva av Prog erbjuder en hel sektion tillägnad progressiv rock, där läsarna kan fördjupa sig i denna musikaliska värld genom exklusiva intervjuer, reportage från konserter och festivaler och mycket mer. Baksektionen innehåller väsentliga recensioner av nya musiksläpp, samt djupgående artiklar och essäer som utforskar progressiv rockmusikens rika historia och dess påverkan på musikindustrin.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill uppleva världen av progressiv rock på ett nytt sätt och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter musikalisk innovation och djup, är Prog (UK) en ovärderlig resurs. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 10
Förlag:


500 tecken kvar