Tidningen Vi

Denna tidning är på Svenska

4/5 (605 röster)

Produktbeskrivning

Julklappen som räcker länge!
STÄNDIGT AKTUELL, STÄNDIGT BERÖRANDE. Tidningen Vi är tidningen som berör, överraskar och underhåller. I varje nummer får du möta intressanta människor i oväntat nära samtal, bli uppdaterad på det senaste kulturskvallret, avslöjande reportage och följa den bästa bildjournalistiken från hela världen. Allt i samma tidning. Allt i Vi! Ge bort tidningen – till dig själv eller någon du tycker om.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 13
Ca antal sidor/utgåva: 100
Förlag: Tidningen Vi
Startår: 1913
Chefredaktör: Unn Edberg
Upplaga: 39200


Vem läser tidningen?

Män: 40 %
Kvinnor: 60 %
Ålder: 40 - 100 år


500 tecken kvar

Chris Bergendorff,
Jag vill bara lyckönska er till ett helt fantastiskt och alltigenom läsvärt nummer med handarbete där ett stort antal kvinnor berättar i text och bild om glädjen av att sticka och brodera. Chris Bergendorff, som numera syr kuddar tillsammans med den norska textilkonstnärinnan Karin Stang
Gunilla Norlén,
Kände inte till tidningen förrän min son var med. Så fint med helt suveräna bilder och genomarbetad text. Jag är prenumerant nu och ser fram emot nästa utgåva!
Helen Flensburg,
Informativ tidning med ett brett register. Läsvärd och ofta med fina foton. Det blir fest i stugan när Vi kommer!
Sylvia,
Många bra artiklar o bästa journalisterna!
Kristina,
Heja Lennart! Helt rätt.
Lennart,
Forts. Nästa artikel Jan Helin orerr om att demokratin är i fara om man lever i en bubbla! Denna människa är högst ansvarig för att yttrandefriheten krymp i Sverige. Han har inte missat ett tillfälle att använda sig av flosklernas floskel "människors lika värde för att sparka nedåt Är ni bortom all sans på VI?
lennart,
Min far gjorde karriär inom kooperationen. Följt utvecklingen från Sveriges överläget största veckotidning från 60-talet och framåt. Fortfarande bra artiklar och så. Men. I senaste numret skriv det om att ämbetsmannen blivit het! Detta i en tid då detta inte är fallet utan precis tvärtom. Artikeln är nog en av de mest korkade jag läst någonsin. Artikeln avslutas med att beviset för den oförvitlige ämbetsmannens återkomst är att det kommer två nya biografier om Tage Erlander i höst; Hej yxskaft!!
Burt Adolfson,
Ärlig.
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665