Mellan raderna

Prischock
Få 20% rabatt på din beställning!

söndag 25 augusti, 2019 @ 00:01
0
Prischock

Passa på att beställa en tidningsprenumeration du alltid velat testa! Från och med idag har du möjlighet att beställa valfri tidning eller annan produkt med 20% rabatt. Använd kampanjkoden ”Augusti20” i kassan så regleras priset omgående. Kampanjkoden gäller endast vi kortbetalning och gäller endast tom. 31 augusti.

Visste du att Tidningskungen.se har mer än bara tidningsprenumerationer? Numera kan du beställa leksaker, sällskapsspel, pussel och böcker från oss. Vi erbjuder dessutom bra pris på streamingtjänster som SF Anytime och BookBeat. Välkommen in och ta del av Tidningskungen Prischock!

Klicka här! >>
Gilla inlägget på Facebook
Solsting

Är det verkligen sant att vi ger bort tidningar helt gratis? Enda förklaringen måste vara att vi på Tidningskungen fått SOLSTING! Just nu har du möjligheten att beställa 1 nr av någon av våra 18 utvalda favorittidningar för 0 kr. Självklart gäller fortfarande våra villkor – inga dolda avgifter och automatiskt avslut.

Beställ storfavoriten Illustrerad Vetenskap eller varför inte korsordstidningarna Knep & Knåp eller Krysset? Intresserad av jakt? Testa tidningen Jaktjournalen. Kanske är det din framtida storfavorit. Kampanjen är tidsbegränsad, så se till att beställa din favorittidning idag. Se hela vårt utbud med gratiserbjudanden HÄR!
Gilla inlägget på Facebook

Mors Dag på Tidningskungen.se

fredag 24 maj, 2019 @ 09:00
0
Mors Dag

Mors Dag närmar sig – ett ypperligt tillfälle att höja våra mammor till skyarna! Hur ska vi någonsin kunna visa all vår uppskattning till våra mammor? Det går ju bara inte! Kanske vill du ge bort någonting som håller längre än en blombukett i år, någonting som påminner henne om hur fantastisk hon är lite då och då? Vi på Tidningskungen.se har mycket att erbjuda när det kommer till gåvor till våra kära mammor!

Vår populäraste gåvoprenumeration under Mors Dag är på tidningen Hemmets Veckotidning. Passar utmärkt för mamman som älskar att lösa korsord, laga mat enligt nya recept och ta del av intervjuer med spännande människor. Tidningen levereras 1 gång i veckan och finns just nu till kampanjpris från 159 kr.

Till mamman som älskar att spendera all sin vakna tid i trädgården är en prenumeration på allt om trädgård det självklara valet. Vi har just nu en kampanj på 6 nr för 199 kr där det dessutom ingår trädgårdshandskar, en sekatör och en multisax!

En annan storfavorit är ju såklart tidningen Illustrerad Vetenskap som kontinuerligt levererar faktabaserade och spännande artiklar om allt mellan himmel och jord som alltid håller hög kvalité.

Kanske är du ute efter någonting annat än tidningsprenumerationer den här gången? Vi har massvis med andra, roliga gåvor att ge bort i Mors Dag-present! Varför inte ge bort ett pussel eller ett roligt sällskapsspel? Eller är din mamma mer för streamingtjänster som BookBeat och SF Anytime? Om du är osäker kan du alltid satsa på någonting mer klassiskt som exempelvis pocketböcker.

Kika närmare på hela vårt sortiment genom att klicka här!
Gilla inlägget på Facebook
Vi kan stolt presentera Tidningskungens hittills största REA för i år. Vi har lyckats samla ihop riktigt låga priser på närmare 70 st av era favorittidningar till vår vårrea! Shoppa loss från 39 kr och få dessutom ett presentkort på köpet - helt utan extra kostnad. Billiga tidningsprenumerationer och vissa med riktigt fina premier från kända märken.

Ange kampanjkoden Vår18 när du beställer så levereras presentkortet till dig i din orderbekräftelse. Beställ hem 2-3 extratidningar till dig själv eller beställ dem till någon du tycker förtjänar någonting extra.

Hoppas att solen skiner på oss alla nu i helgen och att ni hittar tidningar som faller er i smaken.
Trevlig helg önskar Sabina - Marknadskoordinator.

Till vårrean här >>

Tidningskungens vårrea
Gilla inlägget på Facebook

Äntligen är det påsk!

torsdag 29 mars, 2018 @ 09:40
0
Vi har länge velat få ihop en superbillig Påsk-REA hos oss för er att sätta tänderna i och äntligen är dagen här!

Har du svårt att komma på vad du ska lägga i påskägget det här året? Varför inte en tidningsprenumeration? En prenumeration håller betydligt längre än godis och man mår inte lika illa av den som man göra efter tonvis med godis. Dessutom är de just nu superbilliga OCH du får ett presentkort på köpet – oavsett vad du beställer.

För att ta del av erbjudandet skriver du in kampanjkoden ”Påskägg” när du beställer. Presentkortet kommer direkt efter beställningen till dig i sin orderbekräftelse. Därefter har du (eller personen du ger bort det till) 2 långa månader på sig att lösa in det mot en helt valfri prenumeration!
Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig påsk med mycket skratt och god mat (och en massa godis såklart).

Glad Påsk!

Med vänliga hälsningar,
Sabina - Marknadskoordinator
Till Påsk-REAn här >>

Påsk-REA
Gilla inlägget på Facebook

God Jul!

torsdag 14 december, 2017 @ 16:32
0
Nu är julafton alldeles runt knuten och på Tidningskungens kontor märks det tydligt! Vår julspellista ligger på repeat på Spotify, olika julfikor uppstår stup i kvarten och sist men inte minst så är julgranen självklart på plats. Julen är en spännande årstid och vi har jobbat hårt under hösten så att alla våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt i julshoppingen.

Våra mest populära julklappar från fjolåret verkar vara heta även i år. Då snackar vi om Illustrerad Vetenskap till den vetgirige, Hemmets Journal till mamma, Bamse till barnen och Kamratposten till ungdomarna. Sen har vi såklart en lång lista på alla fler julklappstips till hela familjen. Vi har även samlat ihop våra bästa julklappar till henne, till honom, till barnen och julklappar under 100 kr – för dyrast är inte alltid bäst!

Om du inte riktigt vet vad du ska ge bort så har vi en julklappsguide. Med denna gåvoguide kan du med några enkla filter få fram passande julklappstips till de allra svåraste i din umgängeskrets.

Vi alla på Tidningskungen.se önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!

Julklappar
Gilla inlägget på Facebook

Mors Dag

torsdag 25 maj, 2017 @ 00:00
0
Visste du att...

Seden att fira Mors Dag började som så mycket annat i Amerika. År 1905 bestämde sig Anna Jarvis från Philadelphia att hedra sin bortgångna mor på årsdagen av dennes död, och den 10 maj 1908 hölls en gudstjänst med fokus på fjärde budskapet och moderskärlek. Anna som själv prydde kyrkan delade även ut vita nejlikor till alla kyrkobesökare som hade varit moderns favoritblomma genom livet.

Dagen blev snabbt populär och seden spreds snabbt över resten av USA och år 1914 blev det en officiell helgdag i landet. Storbritannien var inte sena att ta till sig trenden att fira Mors Dag och Skandinavien följde kort därefter.

Mors Dag firades första gången i Sverige år 1919 och det var en kvinna vid namn Cecilia Bååth-Holmberg som tog initiativet att Mors Dag även skulle firas hos oss. Följande år gavs det ut en skrift, ”Anvisningar till firandet av Mors Dag”, en slags instruktionsbok där man kunde läsa hur bäst man skulle fira dagen, dock så dröjde det faktiskt flera decennier innan dagen blev allmänt firad av den svenska befolkningen.


Gåvor för alla mammor
Glöm inte mamma på söndag!

Överraska mamma med en tidningsprenumeration på Mors Dag den 28 maj och ge henne många timmars glädje! Vi har samlat ihop ett stort utbud av utvalda tidningsprenumerationer till Mors Dag från 79 kr och vi hoppas du hittar något bra till just din mamma.

Hos oss hittar du prenumerationer på tidningar som uppskattas av mammor i alla åldrar och med olika intressen, som t.ex. Allers, Året Runt, Hemmets Journal, Må Bra, Elle, Mama och Residence.

Behöver du hjälp att hitta en tidningsprenumeration som passar? Med vår populära gåvoguide får du förslag baserat på mottagarens kön (välj ”hen” om det kvittar), ålder och personlighet och vi guidar dig till den perfekta presenten.

Gör din beställning på sajten, du skapar enkelt ett personligt gratulationskort direkt efter beställning. Skriv ut eller maila direkt till mottagaren. Ändå osäker? Köp ett presentkort där mottagaren väljer en tidningsprenumeration själv.

Så glöm inte mamma på söndag, ge henne en tidningsprenumeration på Mors Dag >>
Gilla inlägget på Facebook
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665