Betalning vid köp av prenumeration

Vid köp av prenumeration erbjuder vi betalning mot faktura och i vissa fall kortbetalning.

Betalning mot faktura. Vid beställning av tidningsprenumeration med betalsätt faktura så fakturerar förlaget er som kund och betalning sker direkt till förlaget som ger ut tidningen. Faktura skickas ut och betalas i samband med uppstart av prenumerationen. Vid beställning av de utländsk tidning som faktureras från förlaget så måste fakturan betalas innan prenumerationen sätts igång.

Betalning med kort. Väljer du en prenumeration som betalas mot bankkort/betalkort så tillkommer det ingen extra betalavgift. Vi accepterar för närvarande VISA, VISA Electron, MasterCard och Maestro. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Klarna för att garantera snabb och säker betalning. Klarnas villkor hittar du via denna länk. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS).

Betalning vid köp av produkt

Vid köp av produkter erbjuder vi betalning med kort. Vi accepterar för närvarande VISA, VISA Electron, MasterCard och Maestro.

När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner Klarna för att garantera snabb och säker betalning. All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS).