M-magasin

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1483 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
10. 1 juli
11. 22 juli
12. 12 augusti
13. 2 september
14. 23 september
15. 14 oktober
16. 4 november
17. 25 november
1. 16 december

Produktbeskrivning

M-Magasin

M-Magasin är tidning som riktar sig främst till kvinnor i en spännande fas utav livet. Här kan du bland annat läsa om mode, mat, konst, samt andra allmänna råd och tips om hur du aktivt skapar dig en sundare livshållning. I varje nytt nummer erbjuds även resor, tillsammans med en guide och representant för tidningen.

Möt livsöden och bekanta dig med dem olika panellisterna. Tidningen M Magasin är för dig som är nyfiken, och står för Mappies – Mature, Affluent Pioneering People. Tidningen ger dig mycket läsning och koll på läget.

Förutom nöjesting så finner du goda råd inom kropp och själ, familjelivet samt ekonomin. Med ett välarbetat innehåll och duktiga skribenter belyser även tidningen djupa livsfrågor. Ett livsstilsmagasin som skapar ett rum för dig att bli självständig, uppdaterad och upplyft.

Om du ska ut och resa snart, eller kanske bara önskar en nystart? Bekanta dig gärna med M-magasin, och unna dig en prova-på prenumeration. Du får tidningen direkt hem i brevlådan och perioden avslutas, alltid, per automatik. Vi kan även erbjuda m-magasin som lösnummer!

Tidskriften grundades år 2006 utav Amelia Adamo, som även grundade tidningen Tara och Amelia. Med en utgivningsakt på 17 utgåvor per år så behöver du som prenumerant aldrig fundera på nästa resmål. M-Magasin ger dig en utmaning, likväl en växande nyfikenhet för unika och minnesvärda upplevelser.

Prenumeration & Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda M Magasin som prenumeration eller lösnummer. Vill du ge bort tidningen till någon du tycker om? Ta del av samma erbjudande och ge bort M-Magasin som en gåva.

Beställ M-Magasin redan idag så slipper du missa det senaste numret

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 17
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 2006
Chefredaktör: Åsa Lundegård
Räckvidd: 123000


Vem läser tidningen?

Män: 8 %
Kvinnor: 92 %
Ålder: 55 - 80 år


500 tecken kvar

Ylva Turen,
När M-magasin kom tyckte jag att den verkligen stod ut. Äntligen en tidning för oss lite äldre kvinnor. Så känner jag inte längre. Nu 70+ känns det inte som detta är min tidning längre men bra alternativ finns inte. Modet är helt fel, åtminstone för mig. Vill ha praktiska kläder. Sex är färdigpratat. Birgitta Piper superbra! Per Naroskin för det mesta bra. För mycket om era resor. Gör bilaga istället. Är nog en tidning för 50+ och det var väl tänkt så. Mvh Ylva
Marianne Eliasson,
Läst tidningen från start. Prenumererar av och till (när kassan tillåter) En mycket bra tidning för oss mogna damer. Marianne 87 år
Gunxilla,
Gillar det mesta som ger lite läsning. Dock inte alla knepiga parkonstellationer som inte ger en normal människa något. Ja, ett korsord värt att bita i vore önskvärt. Lite mer vardagskläder, vem klär sig så extremt som det visas. Gör om mig i varje nummer önskar jag!
Anita,
Saknar Amelia oerhört. Tidningen har blivit ytlig och banal. Modereportagen är värdelösa med dyra och svårburna plagg. Korsorden så lätta att de är en förolämpning.
Margreta Telle,
Tidningen känns alldeles för glättig ofta - den höjer inte längre självkänslan eftersom grundarens bild inte längre står på framsidan, även värmen är borta.
Solveig,
Bra tidning - men alldeles för dyrt mode visas. Men pensionärer med låg pension är väl inte målgruppen.
laila finnskog,
Tidningen ÄR bra. Men, måste Amelia figurera i alla ex, är nämligen mycket trött på samma face varje månad.
anne,
Hyggligt bra tidning, lite för dyrt mode men annars ok.
Lotta Alfvén,
Väldigt varierande läsning med många intressanta artiklar och även många bra tips gällande allt från recept till träning.
Marita Ahlkvist,
Amelia din sida final läser jag först. Sååå bra tack. Underbar tidning.
kerstin karlsson,
Äntligen en lite mognare tidning,skönt att slippa läsa om ungdomlig fixering och allt som hör därtill.Den här tidningen känns som sagt var mognare,men ändå aktuell och med i tiden.
Lena Andersson,
Längtar redan efter nästa nummer!
Pirkko-Liisa Elmquist,
Det bästa som finns
Anita Peschel,
Den allra bästa tidningen för oss 50+
Yvonne Webestam,
Mycke intressant och trevlig
Mona,
Härlig aktuell tidning!