Icakuriren

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2139 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
31. 26 juli
32. 2 augusti
33. 9 augusti
34. 16 augusti
35. 23 augusti
36. 30 augusti
37. 6 september
38. 13 september
39. 20 september
40. 27 september
41. 4 oktober
42. 11 oktober
43. 18 oktober
44. 25 oktober
45. 1 november
46. 8 november
47. 15 november
48. 22 november
49. 29 november
50. 6 december
51. 13 december
52. 13 december
1. 27 december

Produktbeskrivning

Icakuriren

Icakuriren – Sveriges mest älskade veckomagasin! Sätt guldkant på vardagen med Icakuriren och få massor av inspiration! Icakuriren är en unik mix av aktuella ämnen, kultur, mat och inspirerande läsning. Varje vecka möter du spännande personer, får recept och dryckestips för helgen, granskningar, recensioner, korsord och nöjestips.

Icakuriren blir snabbt din självklara vän i den stressiga vardagen och ger dig lust att låta helgerna glittra. Varva ner tillsammans med veckans fullspäckade utgåva och tillåt dig själv att koppla bort den stressiga vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat. I Icakuriren finns något för alla i familjen.

Icakuriren Prenumeration

Vill du prenumerera på Icakuriren eller känner du någon som skulle uppskatta en prenumeration på tidningen? Då har du hamnat rätt! Beställ en prenumeration redan idag och bli en av många lyckliga prenumeranter på tidningen. Du kommer inte att bli besviken!

Som prenumerant på Icakuriren får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett fåtal dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.
Missa inte Icakuriren senaste numret! Unna dig en prenumeration redan idag och välkommen till Sveriges mest lästa veckomagasin!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 52
Förlag: Story House Egmont
Startår: 1942
Chefredaktör: Helena Rönnberg
Räckvidd: 92800


Vem läser tidningen?

Män: 20 %
Kvinnor: 80 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Nicke Nordan,
Toppbetyg då man inte kunde låta bli den som man hade tänkt då....
Lars,
Tunn, dåligt papper, mest annonser, lite innehåll.
Karin M,
Jag tycker mycket om Icakuriren. Trevligt innehåll, bra intervjuer och recept. Lika glad varje gång den kommer på lådan!
Mona,
Tycker bra om tidningen, alltid roligt när den finns i postlådan. Mona
Ronja,
Har läst denna ibland hos frissan men inget som jag känner är värd priset. Nu är det iför sig länge jag läste denna. Men kom det ett trevligt erbjudande till ett bra pris+gåva då skulle jag testa:)
Mona,
Det sämsta ja läst för den kostnaden.
berit,
det sämsta jag läst
Ingegerd Klintebäck,
Jag har aldrig gillat överdrifter. Icakuriren har jag prenumererat på i omgångar och blivit besviken varje gång. Sveriges mest älskade veckomagasin- vad finns det för belägg för påståendet!?? Mvh
Britt-Marie Vik ,
Bra tidning med reportage skrivna på god svenska och trevlig presentation. Önskar lite fler korsord och sodukon. I övrigt mycket nöjd!
Barbro Johansson,
Mycket bra tidning med recept, tävlingar m.m. är toppen!
Rita Borg,
Bästa Damtidning är Icakuriren <3
Anna Simu,
Finns alltid något trevligt och lättsamt samt intressant att läsa. Bra recept, intressanta recensioner.