Veckotidningar till supererbjudande!


Våra veckotidningar är de absolut populäraste tidningsprenumerationerna folk väljer att prenumerera på här hos oss på Tidningskungen.se. Beställ din veckotidning till kampanjpris och ta del av fantastiska kampanjpriser vi på Tidningskungen kan erbjuda dig!

Med en prenumeration på din favoritveckotidning slipper du gå och köpa tidningen i butiken varje vecka utan får ditt favoritmagasin bekvämt levererat hela vägen fram till dörren. Du kommer att finna veckotidningar med erbjudanden som sträcker sig under en kortare period och helårsprenumerationer – allt för att just du ska hitta det du söker till ett fantastiskt bra kampanjpris!
Letar du efter en gåva till någon? Alla våra erbjudanden gäller, oavsett om man beställer prenumerationen till sig själv eller som gåva.
Läs mer...

Veckotidningar som passar alla!


Här finns minst sagt ett brett utbud av tidningsprenumerationer för dig att välja och vraka mellan! Vi kan erbjuda dig veckotidningar för den skvallertörstige, nyfikna eller allmänbildade.

Välj Svensk Damtidning för att hålla koll på det senaste inom kungafamiljen eller Hemmets Journal för att ta del av såväl recept som modetips och korsord.