Svensk Damtidning

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2046 röster)

Produktbeskrivning

Svensk Damtidning prenumeration

Med en prenumeration på Svensk Damtidning får du alltid det senaste numret vilket ger dig den ultimata chansen att hålla dig uppdaterad med senaste nytt om den svenska kungafamiljen och Europas royaliteter då tidningen delas ut varje vecka.

Svensk Damtidning ger dig kungliga nyheter & skvaller

Svensk Damtidning eller Svensk dam som tidningen ibland kallas, tar upp viktiga händelser från kungahusen i Sverige och i världen. Med en prenumeration på Svensk Damtidning blir du snabbt en expert inom området.

Har du alltid undrat vad man sysselsätter sig med till vardags som kunglig? Hur de otroligt vackra bröllopen planeras och utförs? Eller vad det faktiskt innebär att vara en monark? Då har du sannerligen hamnat helt rätt!

Tidningen Svensk Damtidning tar även upp enklare modetips om du vill känna dig extra vacker till vardags eller på släktmiddagen. Tidningen innehåller även härliga recept, boktips och fina inredningsdetaljer för ditt hem. Det är inte svårt att förstå varför Svensk Damtidning varit en av de absolut populäraste veckotidningarna bland svenska prenumeranter. Första tidningen delades ut 1889 och sista tidningen är långt ifrån utdelad!

Digital prenumeration

Som prenumerant på Svensk Damtidning får du även full tillgång till din prenumeration digitalt via surfplatta och smartphone. Ladda ned appen och logga in med ditt kundnummer och få tillgång till tidningen vart du än befinner dig.

Passa på att glänsa bland dina vänner med hjälp av Svensk Damtidning. Här på Tidningskungen kan vi erbjuda allt från korta prenumerationer till helårsprenumerationer där du får tillgång till hela 52 nummer.

Funderar du på att ge bort en prenumeration till en vän? Ta del av samma kampanjerbjudande och beställ Svensk Damtidning som gåva.

Börja prenumerera redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 50
Förlag: Aller Media
Startår: 1889
Chefredaktör: Johan T Lindwall
Räckvidd: 143800


Vem läser tidningen?

Män: 14 %
Kvinnor: 86 %
Ålder: 39 - 80 år


500 tecken kvar

Carmen,
Bäst!
Nicke Nordan,
Kan inte låta bli den toppbetyg då Allt annat intressant på köpet också!
Marie,
Är ”gammal” prenumerant men börjar tröttna på allt negativt ni skriver om kungafam för att som ni tror, få läsare. Lite respekt tack! Inga vimmelsidor tack, som inte är aktuella och andra ihopsydda, gamla reportage och bilder. Fyll ut med boktips, tips om serier och filmer m m.
Annika ,
Var lite positivare gentemot kungafamiljen. Håller med tidigare omdömen om att ni är väldigt negativa om kungafamiljen. De låter sig intervjuas och är positiva. Tror inte ni vet så mycket om prinsessan Madeleines familj och liv i dessa Covidtider. Fantisera inte. Man ser igenom och tycker att det är löjligt. Ta även bort gamla nyheter och inga gamla vimmelsidor. Lägg in mer historia om kungligheter och klädreportage om det inte finns fester och andra nyheter om kungafamiljen. Hälsn trogen pren
GunBritt,
Veckans höjdpunkt när den kommer i lådan.
Vera,
Instämmer med förra att omslaget är alltför negativt numera. Varför jämföra prinsessorna? Ta fram det positiva, det drar läsare. Lite mindre ointressant skvaller om kändisar.
Ewa ,
Omslaget är oftast väldigt negativt för att locka till läsning. Som det framstår, är det mest konflikter i Kungliga familjen, som välvilligt ställer upp för tidningen. Dålig journalistik att påannonsera artiklar på det sättet. Därav fåtal stjärnor för omslaget
Eva Fahlcrantz,
Tacksam för en ärlig tidning!
Madeleine Lange Börjesson,
Svensk damtidning roligt att få en tidning i brevlådan men den kommer sällan när den skall .
Marita Persson,
En underbar tidning med fint innehåll
Eva,
Trevlig tidning som ger oss information vad dom kungliga jobbar med. Inte bara glamour som det ser ut. Skulle inte vilja vara i deras kläder. Jo kanske i 14 dagar. Tack för att dom finns. Och Svensk Damtidning som är frivilligt.
Gullan,
Jag tycker om att läsa/titta på kungligheter och vackra kläder, men jag vill inte se chefredaktör, Jan T Lindwall mera på bild, han är bara för mycket. Ska bli intressant att se, om och var det här inlägget hamnar?
Karin Bergqvist,
Jag är rojalist och älskar verkligen att läsa om kungligheter speciellt dom söta små kungabarnen.
Monica Larsson,
Eftersom jag är en stark royalist tycker jag att Svensk Damtidning är den bästa tidningen att visa gulliga bilder på kungabarn nyföda som vuxna
Chrissy,
Apropå det som står på nätet. Ni verkar vara väldigt avundsjuka på prinsessan Madelene. Det är vanligt att man tvättar sin ytterdörr, det händer att man gör även i Sverige. Och många parker i bostadsområden i London är låsta, det vet ni säkert.
Göran,
perfekt om du vill veta allt skvaller om europas kunga hus men blir ibaln tjatigt om svenska kunga familjen barn på lucia jul påsk midsopmmar
Svar från Tidningskungen,
Hej, Vi på Tidningskungen förmedlar endast beställningar till olika förlag. Frågor gällande utskicket av tidningen kan förlaget hjälpa er att svara på. De har register över befintliga prenumerationer. Deras kontaktuppgifter finner ni nedan: Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se
Birgitta Junbrink Kundnr: 11305424,
Tidning nr 6 har ej kommit till mig. Ute bliven tidning, åtgärd?
EIVOR ROVA,
JAG HAR BETALAT DEN 16/12 GM.NORDEA BET.VARFÖR KOMMER EJ TIDNINGEN
Patricia Björk Fd Ekström,
m,.,lknimklvb n
Ulla-Britt Fredriksson,
Har funderat på ett erbjudande.
Lina Thorén,
eller....
Lina Thorén,
jätte rolig tiding
Magnus Fredberg,
Synd att de inte har några fina prova på erbjudanden. Frun skulle troligen beställa då, istället för lösnummer när något intressant dyker upp (sen kan jag tjuvläsa efter henne också), är rojalist..
Tina Borjesson,
hur kan man skriva så mycket skit om våran kunga familj. Som gör en sådan bra presentation för vårat land.
Arne Löfström,
Estelle vinkar redan till morfar. Det stämmer inte helt. När hon gjort i blöjorna, visar hon det med handen.
Jill Ahlbom,
Förstår inte att5 Ni kan ha en hovreporter som är så spydig i sina kommentarer om"lillsessan"som han är.Är han med i republikanska klubben? 69 årig tant
Birgitta Bergman,
God Fortsättning på julhelgen! En mycket bra tidning med underbart skvaller,det behöver Vi. jag Önskar Er Gott Nytt År med Vänliga Hälsningar Birgitta Bergman M