SkvallerÄr du lite extra nyfiken på vad som händer inom kungafamiljen? Eller vill du ta en titt på vad kändisarna gör en helt vanlig dag? Vi har de flesta skvallertidningar du kan tänka dig. För dig som vill inrikta dig på det kungliga skvallret så har vi Svensk Damtidning. Tidningen ger dig smaskiga nyheter varje vecka, och du får även tips på skönhet, vackert mode, inredning och recept.

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Du kan följa kändiseliten i Hänt Bild där bilderna talar sitt tydliga språk. Här kommer du så nära kändisarna det bara går och du får en inblick i deras dramatiska vardag. Vi erbjuder även Veckans NU, Se & Hör och Hänt Extra. Köp en prenumeration idag och få varje vecka fylld med skvaller.
Läs mer...

Internationellt skvallerVi har en rad olika skvallertidningar med internationellt ursprung. Ta del av det senaste skvallret på plats. De amerikanska favoriterna In Touch och Ok! Magazine håller dig uppdaterad med det absolut senaste inom kändisvärlden. Om du vill läsa om vad som händer inom popkulturen så är Interview ett måste. Här får du läsa om de människor som förändrar världen lite för varje dag - musiker, stjärnor och författare. Tidningen innehåller konst, musik, mode och underhållning. Det är väldigt få från eliten som inte har figurerat i Interview, därav sin ständiga popularitet. Ta en stund och titta igenom vårt utbud och du kommer att hitta minst en tidning som passar in efter dina önskningar. Här kommer du att hitta People, Star Magazine, Daily Mirror, National Enquirer och många fler.