Veckans NU

Denna tidning är på Svenska

4/5 (966 röster)

Produktbeskrivning

Tidigare har det funnits 2 fantastiska skvallertidningar på marknaden, Veckans NU och Hänt Bild. Numera finns det endast en tidning, då förlaget valt att slå samman de populära utgåvorna.

Är du ständigt törstig på nytt skvaller? Vill du ha de senaste nyheterna om våra underbara kändisar runt om i hela världen? Veckans NU är en veckotidning som bidrar med allt detta och mycket mer!

Tidningen Veckans NU bidrar med många härliga känslor som skratt och förvåning. Bli en del av kändisarnas liv och håll dig ständigt uppdaterad med hjälp av din prenumeration via oss. Veckans NU har blivit en veckotidning och delas nu ut en gång per vecka, direkt hem i brevlådan!

Läs de spännande reportagen och ta del av de roliga bilderna med de klassiska pratbubblorna. Tidningen ges ut av Frida Förlag där Bella Hansson sitter som chefredaktör.

Prenumerationer på skvallertidningar är alltid omtyckta gåvor. Läsarna uppskattar de korta reportagen i tidningarna och de roliga bilderna som hör till. Njut av enkel och rolig läsning när den är som bäst och håll dig ständigt uppdaterad med det absolut senaste skvallret inom kändisvärlden, som vi alltid vill ha mer av!

Beställ din prenumeration på Veckans NU redan idag och njut av att få tidningen levererad hela vägen hem till dig, varje vecka!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 26
Förlag:
Startår: 2001
Räckvidd: 50000


Vem läser tidningen?

Män: 15 %
Kvinnor: 85 %
Ålder: 16 - 40 år


500 tecken kvar

Lise,
inte billig alls
sandra,
Denna tidning har allt och dessutom BILLIG!!!
Sassa,
Heej ! bara så ni vet är Veckans Nu! den bästa skvaller tidningnen jag någonsin läst den har allt ville bara säga att ni äger och lycka till! ps. undra om ni kunde skriva om ..shakiras,Mileys barndom..