HÄLSA

Denna tidning är på Svenska

4/5 (737 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
8. 24 juli
9. 21 augusti
10. 23 september
11. 23 oktober
12. 20 november
1. 20 december

Produktbeskrivning

Hälsa Tidning - Prenumerationer & Lösnummer

Hälsa är fylld med inspiration och härliga tips för ett skönare och friskare liv! Tidningen Hälsa är alltid aktuell och fullmatad med de bästa recepten, inspirerande vardagsmotion och artiklar som fokuserar såväl på din själsliga hälsa som din kroppsliga.

Innehåll

Med tidningen Hälsa så kan du bland annat förvänta dig att få hem en tidning med hjärngympa, yoga, tips för den miljömedvetna, råd om hur du maximerar din sömn och givetvis intervjuer med inspiratörer inom kost, träning och media.

Att leva hälsosamt är inte tråkigt och kravfyllt utan med den här tidningen får du de råden som gör träningen rolig. Tidningen Hälsa finns för dig som brinner för naturlig hälsa, värnar om miljön och vill ha harmoni och balans i livet.

Som prenumerant på Hälsa får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Hälsa Tidning

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda tidningen hälsa som prenumeration eller lösnummer. Vill du ge bort tidningen till någon du tycker om? Ta det av samma erbjudande och ge bort Hälsa som en gåva.

Beställ tidningen Hälsa redan idag så slipper du missa det senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 13
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 1940
Chefredaktör: Marie Flodin
Räckvidd: 36200


Vem läser tidningen?

Män: 17 %
Kvinnor: 83 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Mia,
Har prenumererat av och till i 10 år och blir fortfarande positivt överraskad inför varje nytt nummer. Så proffsigt gjord tidning och ni lyckas alltid hitta nya intressanta teman inom ämnet hälsa. Underbara recept och otroligt läsvärt och bra förklarat kring nya råd och rön samt inspirerande artiklar om hur det går att förbättra sin egen hälsa, både fysiskt och psykiskt. En trogen följeslagare som fortsätter att hjälpa mig må bättre samtidigt som jag får trevliga lässtunder. Tack!
Katrin,
Jag måste få skriva till er om tidningen Hälsa! Den är verkligen beroendeframkallade. Jag ser fram i mot nästa nummer. Jag har varit prenumerant i omgångar, men vill nu inte sluta läsa den.
Yvonne Bergkvist,
Hälsa tidningen är en bra tidning gillar den...
Maria Mars,
yes it is my
Tidningskungen.se,
Hej Magnus, Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda denna information här på vår hemsida. Om ni önskar att få svar på er fråga nu ber vi er att ta kontakt direkt med förlaget som ger ut denna tidning. Ni finner deras kontaktuppgifter här nedan: HÄLSA Forma Magazines AB 0770-45 71 05 http://nya.prenservice.se/ Mvh Kundtjänst
Magnus Fredberg,
Synd att ni inte skriver vilken åldersgrupp som prenumerar? Är det spann mellan 55 - 80? Såg inte just denna parametern på denna tidning.
Anne-Marie Morard Nordin,
Och man inte har allt för starka glasögon -1,5-2,5 behöver man inga glasögon i 60 ärs åldern. Så gör ingen laser om du inte är för närsynt. Barn sitter framför datorn för mkt vilket gör att ögonen växer och då blir dom närsynta så det är viktigt att man tittar på långt håll under uppväxten.
Anne-Marie Morard Nordin,
Det finns alltid små tricks man kan syssla med som hjälper tillfälligt. Förmågan att ändra brytkraften ackomodation försvinner olika fort på olika individer har man ett för kort öga från födelsen och inte har använt glasögon så behöver man glasögon kanske innan 40 års ålder har man ett för långt öga
Anne-Marie Morard Nordin,
Man behöver alltså +glas så ljuset åter bryts på näthinnan. Är man närsynt bryts ljuset framför näthinnan -glas gör så att ljuset bryts så bilden hamnar på näthinnan är man ex -4 så blir den egna linsen tjockare så då kanske man bara behöver -2 för att bilden ska hamna på näthinnan. fortsättn följer
Anne-Marie Morard Nordin,
Jag arbetar som ögonsjuksköterska läste artikeln om ögongymnastik. Tyvärr fungerar det inte. När man är normalsynt bryts ljuset på näthinnan. Ju äldre man blir desto större och stelare blir linsen den är uppbyggd ungefär som en lök.Brytkraften förändras då så ljuset bryts bakom näthinnan. fortsättn
Karolin,
Tycker tyvärr denne tidning är ganska tråkig, inget nytt och inte så inspirerande. Vet inte vad det är. Kanske var ett dåligt nummer jag läste!