NÄRA

Denna tidning är på Svenska

4/5 (757 röster)

Produktbeskrivning

Är du en person som tycker om att jobba med dig själv och ditt själsliga välmående? Önskar du bli bättre på att ta hand om din kropp och förstå ditt inre? Finner du andlighet som såväl spännande som intressant? Då är detta tidningen för dig!

I tidningen Nära får du läsa om allt som rör andlighet och hur man når ett inre välbefinnande. Nära är en tidning som inte bara beskriver hur saker och ting ska vara och kännas, utan vägleder dig även dit med konkreta tips och råd. Läs om olika meditativa- och yogaövningar beroende på vad du är ute efter.

Det inspirerande magasinet Nära lyfter även spännande läsning om den ”andra sidan”, spöken och änglar. Tidningen samarbetar med det kända mediet Benny Rosenqvist som bidrar till fängslande inslag. Det förekommer även andra medium som har mycket intressant att förmedla.

Njut av spännande läsning på bussen på väg till jobbet eller nedkrupen under en filt hemma i soffan. Du kan också passa på att ge bort en prenumeration till någon du vet skulle uppskatta denna typ av läsning. Beställ din prenumeration redan idag!

Som prenumerant på Nära får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2009
Chefredaktör: Paulina Holkenberg
Räckvidd: 20000


Vem läser tidningen?

Män: 9 %
Kvinnor: 91 %
Ålder: 30 - 65 år


500 tecken kvar

Jakob,
Ok, för att vissa av skribenterna har en viss värme och empati, tyvärr är det bara dom äldre som porträtteras som har något att komma med av värde, alla livsstil och yoga coacher i 40-50 års åldern är f.d dagisbarn. och är ej nära det andliga, tragiskt men sant. Har dock uppfattningen att Benny och eventuellt några till står nära det andliga om det räcker för tidningen som sådan med bedrövliga reportage om kändispersoner som inte utstrålar det som är helande är upp till läsare.
Ulf,
En mycket inspirerande och rogivande tidning som ger svar på många frågor och alltid med intressanta artiklar.
Ruth Sjölund,
En bra tidning, rogivande att läsa
Evy Skonare,
Verkligen en bra tidning,den bästa.Så mycket intressant att läsa.
Eva Berg,
Fantastiskt bra tidning. Har hängt med från början. Hängiven prenumerant.
Mariette Karlsson,
En tidning som är väldigt intressant! Jag vill alltid sitta i lugn o ro, o bara njuta av läsningen. Man sitter som i meditation, helt underbart. Varm kram från mig.
Susanne,
Den enda tidningen som jag läser absolut allt i! Man längtar tills nästa nummer kommer ut.
Inger,
En toppentidning som jag brukar läsa om och om igen. Går tillbaka några nummer och hittar nått nytt, aldrig för gammal
Roger,
Måste hitta den. Kollade Willys igår men gick bet.
Annika Jägfeldt,
var köper man den, återförsäljare ?
Eva Petersen,
en av dom bästa tidningar där finns
Inga Gullbritt Isaksson,
En jättebra tidning o intressant!
Eva Simonsson,
Nära längtar man efter tills den dimper ner i brevllådan och den enda tidning du behöver
Marie Högberg,
Den bästa tidning någonsin!!!
leena rundgren,
Härligt att äntlienen tidning till oss som tror starkt på att det finns mer än bara detta jordaliv! Toppen! Och Änglar till alla som gör denna tidning!