Sökord

Denna tidning är på Svenska

4/5 (237 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
2. 7 mars
3. 2 maj

Produktbeskrivning

Tycker du att sökorden är det roligaste i alla krysstidningar? Då är tidningen Sökord tidningen för dig! Med en prenumeration på Sökord får du en hel tidning fullproppad med kluriga utmaningar att försöka lösa. Svårighetsgrad: 1 penna

Om du väljer att prenumerera på Sökord får du en tidning varannan månad då den utkommer med 6 nr varje år. Tidningen har funnits sedan 2003 och är en storfavorit. Som chefredaktör finner vi Ulrika Falk. Börja prenumerera på Sökord och få 36 sidor fulla med sökord – just nu till kampanjpris hos oss på Tidningskungen.se!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 7
Ca antal sidor/utgåva: 36
Förlag: , Keesing Sverige AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Monika Stålberg


Vem läser tidningen?

Män: 20 %
Kvinnor: 80 %
Ålder: 25 - 65 år


500 tecken kvar

Sussie,
Jag vill fortsätta med korsordet, för det är så roligt och avkopplande. Det är faktiskt av min morfar som intresset har från sen barndomen.