Knep & Knåp

Denna tidning är på Svenska

4/5 (901 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
9. 25 juli
10. 15 augusti
11. 12 september
12. 10 oktober
13. 7 november
14. 5 december

Produktbeskrivning

Knep & Knåp är tidningen för di som bara vill lösa lätta kryss!

Knep & Knåp är den stora krysstidningen i det lilla formatet. Här hittar du alltid 52 sidor blandade med kryss och andra ordlekar som passar såväl unga som gamla.

Den här tidningen har 2 pennaor i svårighetsgrad vilket gör den till den perfekta tidningen för dig som vill lära dig att lösa korsord eller för dig som bara vill ha en rogivande aktivitet när du ser på ditt favoritprogram på kvällarna. Knep & Knåp är dessutom lätt att ta med sig i handväskan om du skulle vilja ha något att göra när du är på resande fot.

I varje nummer av Knep & Knåp har du möjligheten att vinna lotter och presentkort om du lyckas lösa de kryss, sökord, kriss kross, bit för bit och ordspiraler som förekommer.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 14
Förlag: Keesing Sverige AB
Startår: 1985
Chefredaktör: Monika Stålberg


Vem läser tidningen?

Män: 15 %
Kvinnor: 85 %
Ålder: 40 - 99 år


500 tecken kvar

Viktoria,
Bästa tidningen. Har en prenumeration som jag fick via coop poäng. Men undrar vilket datum tidningen kommer?
Tidningskungen.se,
Hej Bertil, Uppsägning av prenumeration gör ni direkt hos förlagets kundtjänst. Nedan finner ni deras kontaktuppgifter: Knep & Knåp Bonnier Tidskrifter AB (9470) 08-454 95 15 pren.kundservice@bt.bonnier.se Ha en fin eftermiddag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Bertil Tönnäng,
Vi vill avsluta prenumeration 17.880.994.79 Birgitta Tönnäng
Mona Bengtsson,
jag vill avsluta min prenumeration kundnr 188789549 Tack
Kundtjänst,
Hej Inger, Vi hanterar tyvärr inga tidningsutskick, så därför kan vi inte se varför tidningen inte har delats ut. Om tidningen har uteblivit ber vi dig kontakta tidningens förlag så hjälper de dig med detta. Kontaktuppgifter finner du nedan: Bonnier Tidskrifter AB (9470) 08-454 95 15
inger granberg,
jag har inte fott min knepoknåp
Barbro ,
Varför har ni tagit bort korsordet där man får fram en visa? Den var jätterolig tycker jag. Hoppas den kommar tillbaka igen.
Magnus Brand,
Det här är en lätt korsordstidning. Den är bra för den som har leklusten kvar, som inte allena vill lösa korsord. Den har något som ingen annan tidning har, vilket jag också gillar bäst - Bokstavsbygge. Den saknar jag. Jag har inte haft den på några år. Sista gången satt jag 5 timmar > smärtkliniken