Sverigekrysset

Denna tidning är på Svenska

4/5 (280 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
5. 18 juli
6. 22 augusti
7. 3 oktober
8. 21 november

Produktbeskrivning

Kan man få för mycket av Sverigekrysset? Nej, det kan man inte! Genom att prenumerera på Sverigelrysset får du en tidning fylld till bredden med härliga kryss, kluriga korsord och fina bilder på allt mellan himmel och jord. Sverigekrysset är en tidning som bjuder på mer än bara hjärgympa! Få massor av inspiration av de goda recepten, var uppdaterad med det senaste inom kändisvärlden, roliga pyssel och få tips på fina ställen att besöka i Sverige. Tidningen Sverigekrysset är en tidning som har lite av varje, men framförallt med fokus på lätta och underhållande kryss att sätta tänderna i.

Sverigekrysset har funnits sedan 2018 och utkommer med 8 nr varje år. Chefredaktör för tidningen är Ulrika Falk. Svårighetsgrad: 1 penna

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Ca antal sidor/utgåva: 36
Förlag: , Keesing Sverige AB
Startår: 5
Chefredaktör: Monika Stålberg


Vem läser tidningen?

Män: 30 %
Kvinnor: 70 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Nicke Nordan,
Aldrig lösningar i tidningen från tidigare nummer Bra å veta
Nicke Nordan,
En av dem bästa Inte för svårt Favorit tidning Att få fram text till bilderna Så idag få bli en lösnummer
snawitz,
Trist tidning, med enkla kryss.