Kors & Tvärs

Denna tidning är på Svenska

4/5 (796 röster)

Produktbeskrivning

Kors & Tvärs – Tidningen med lättsamma kryss för alla

Kors & Tvärs är en populär och lekfull krysstidning med lättsamma inslag som passar för alla åldrar. Här får du en skön blandning av bildkryss, korsord, sudokun och pyssel. Inslagen handlar om allt från Melodifestivalen till spännande resmål.

Korsorden har tidigare haft teman som Stephen King, Tel Aviv, Gotland, Eurovision Song Contest, Pernilla Wahlgren, Cher, Carina Berg, Leonardo DiCaprio, djur och mat.

Den här tidningen kommer ut med hela 18 nr per år med ett extra tjockt sommarnummer som ingår utan kostnad i den helårsprenumeration som du kan beställa hos oss. Se fram emot ett helt år av de populära utmaningarna sökord, 9 frågor, bikupan och krisskross.

Svårighetsgrad 2 pennor.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 18
Förlag: Keesing Sverige AB
Startår: 1995
Chefredaktör: Monika Stålberg


Vem läser tidningen?

Män: 29 %
Kvinnor: 71 %
Ålder: 16 - 80 år


500 tecken kvar

Anne Kjellgren ,
Alldeles lagom för att få igång geniknölen. Supernöjd
Malin,
Jag har prenumererat på tidningen i 12 år och fick därför rabatt på senaste fakturan. Jag tröttnar verkligen inte och har fått upp ögonen på folk omkring mig i alla generationer. Det är en tidning som passar alla åldrar och är varken för lätt eller för svår alldeles lagom. Själv är jag 36 år och uppvuxen med veckotidnings korsord vilket skolkamrater tyckte var krångligt den här typ av kryss tar ju hänsyn till alla så jag säger bara ni är BÄST tillsammans med Kors och Tvärs extra
tommy wikvist,
Mycket bra tidning.
Gunnar Mönkkönen,
så nöjd med tidning och pläden och ost brickan med till behörande bestick....jätte fint...kan man inte gilla er på F-B ?...ha dä.
Tidningskungen.se,
Hejsan Ywonne! Det man sparar som anges i % är uträknat utifrån tidningens lösnummerpris. Ha en fortsatt fin dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Ywonne Johansson,
Vaddå spara 20% på helår? Köpte ett lösnummer och genom kors&tvärs tidning kunde jag också prenumerera för 549 kr Ska det var 20% billigare skulle jag ju betala 439,20! Undrar?!
Charlotte Stråle,
Är prenumerant på Kors & Tvärs och jag skulle vilja se lite fler korsord av typen "Bubblaren". Ni kan byta ut några "Sökord" (som jag tycker är för många) istället. Hoppas på en ändring. Ha en trevlig KorsordsSommar