Bra Korsord

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1230 röster)

Produktbeskrivning

Bra Korsord Prenumeration & Lösnummer

Unna dig en korsordstidning fylld av de bästa korsorden från Keesings förlag. Kryssa och klura, lös rebusar och ordflätor, musikkryss och mycket mer. Bra korsord ger dig kryss på alla nivåer, från det enkla till riktiga mästarprov för de små grå. Dessutom kan du vinna på ditt kryssande, vilket gör utmaningen ännu roligare.

Missa inte nästa nummer

Hos oss på Tidningskungen har vi flera prenumerationer men också lösnummer. Vill du ge bort Bra Korsord till någon som verkligen brinner för korsord? Ta del av samma erbjudnande och ge bort tidningen som en gåva.

Missa inte nästa nummer av Bra korsord, beställ tidningen redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Keesing Sverige AB
Startår: 1994
Chefredaktör: Jonas Nirfalk


Vem läser tidningen?

Män: 30 %
Kvinnor: 70 %
Ålder: 20 - 80 år


500 tecken kvar

Elin,
Den var jätte svår med bra
Bodil Silvervåg,
Bra Korsord har en skön blandning av korsord med olika svårighetsgrader. Toppen tycker jag!
Lilian Jonsson,
Avslutar ofta mina dagar med Bra Korsord och radioprogrammet Karlavagnen. Lugn och skön avrundning av dagen med lagom svåra kryss. "Humorkrysset" är en av favoriterna.
Gunbritt Carlsson,
Passar mig bra!
Britta Dahlström,
Lagom svårighetsgrad
Britt Axelsson,
BRA KORSORD är bra korsord
Britt Axelsson,
BRA KORSOED är bra
Tobias,
här är länken till presentkort på bra korsord: http://www.prenumerera.se/Pren____2457.aspx?gclid=CKSIj9brjq0CFWZXmAodtFAHnQ
Karin Svensson,
Det hahde varit önskvärt med möjligheten att ge bort en 12 nummersprenumeration, eftersom detta är en sådan strålande julklapp.
Tant Elisabeth,
Jättebra tidning, men nu börjar jag känna att det är för många lätta, så jag ska prenumerera på Mästarkryss också!! Man lär sig tydligen en hel del på detta nöje....
Ingmar Pålsson,
Hej. Jag saknar Kronblom, som jag värmer upp med. Han ligger väl på soffan och värmer upp till OS. Jag får nöja mig med Blom-Kryptot. Lagom svår tidning.