Lycko-Kryss

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (495 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 29 augusti
7. 10 oktober
8. 21 november

Produktbeskrivning

Lycko-Kryss – Hjärngympa på högsta nivå
Lycko-Kryss är oslagbar för dig som vill ha något att bita i. Här har vi samlat de allra vass-aste konstruktörerna som bjuder dig på de bästa och klurigaste kryssen, korsorden och ordlekarna. I varje nummer också en special-skriven språkspalt. Svårighetsgrad:4 pennor

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Keesing Sverige AB
Startår: 1968
Chefredaktör: Monika Stålberg


Vem läser tidningen?

Män: 39 %
Kvinnor: 61 %
Ålder: 40 - 99 år


500 tecken kvar

Gärd Linde,
Tack för denna gåva av LYCKO-Krysset
Monika,
Jag är mycket besviken över förändringen av Lyckokryss som inneburit att Novokrysset inte finns med i varje nummer. Har betalt prenumeration 2017 men kommer sedan inte att fortsätta om inte Novot är med i alla nummer.
Tidningskungen.se,
Hej Guje, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Tyvärr kan vi på Tidningskungen inte svara på dina frågor gällande innehållet i tidningen. Vi ber dig kontakta Tidningens förlag så hjälper de dig med detta. Här kommer deras kontaktuppgifter: Lycko-Kryss Bonnier Tidskrifter AB (9470) 08-454 95 15 pren.kundservice@bt.bonnier.se Mvh, Kundtjänst
Guje Strandman,
I nr 6 kommit idag är 2 kryss ifyllda från er. Vad gör ni åt det? mvh Guje