Må Bra

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1333 röster)

Produktbeskrivning

Må Bra Tidning

Är det dags att prioritera dig själv för en stund? Då är tidningen Må Bra ett ypperligt val för dig.

Innehåll

Med Må Bra får du en tidning fullspäckad med praktiska och hälsosamma råd för kropp och själ. Lär dig av experterna och läs om eldsjälarna bakom framgången samtidigt som du utvecklas och motiveras tillsammans med nybörjarna. Du hittar tips om hur du enklast kommer igång med din träning samt hur du gör för att upprätthålla den goda rutinen.

Med Må Bra får du även nyttiga råd om kosthållning med en massa härliga, läckra och hälsosamma recept. Då innehållet i tidningen är mycket brett så finns det något för alla - oavsett ålder och träningsnivå.

Prenumeration eller Lösnummer hos Tidningskungen

Hos oss på Tidningskungen har vi ett brett utbud på olika prenumerationer. Vi kan även erbjuda Må Bra som lösnummer ifall man bara vill testa på ett enstaka nummer. Känner du någon som verkligen skulle uppskatta Må Bra? Unna dig själv en tidning eller ge bort en uppskattad present till någon du tycker om.

Beställ Må Bra redan idag så slipper du missa de senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Aller Media
Startår: 1979
Chefredaktör: Jennie Sandberg
Räckvidd: 66500


Vem läser tidningen?

Män: 18 %
Kvinnor: 82 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Sisyfos,
Oseriös "hälsoblaska"
Maria,
Den är väldigt bra. Gillar konceptet den har men skulle vilja ha lite ner varje måndag men det funkar för mig endå. Bästa tidningen iallafall.
Birgitta Edin,
Hittade Må Bra i väntrummet hos min fotvård i Uppsala. Jag tittade igenom tidningen och blev glatt tagen av bra recept och tips som passar mig och min familj. Hoppas på en prenumeration som träffar rätt.Glad Påsk
Tidningskungen.se,
Hej Kalevi, Du når förlaget på nedanstående kontaktuppgifter: Må Bra Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se God Jul! Tidningskungens Kundtjänst
Kalevi Antton Kallingi,
Vill veta adressen till Må bra för att beställa må bra-kalender. Var hittar jag den? Stora problem med telefonköer.
Tidningskungen.se,
Hej Gunnel, Du har inte beställt två gånger, bara en gång :-) God Jul! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Gunnel Dahlgren,
Kolla så att jag inte råkat beställa Må Bra två gånger, tack!
Tidningskungen.se,
Hej Ingegerd, Vad gäller ditt ärende? Om du vill bli kontaktad av oss på tidningskungen, vänligen maila ditt telefonnummer till info@tidningskungen.se annars är telefonnumret till MåBra: Må Bra Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se Ha en fin eftermiddag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Ingegerd Permalm,
letar efrter ett telefonnummer där jag kan tala med någon
Lena Zander Kempe,
2012 kom det en ny tidning: Må Bra personlig utveckling. vart tog den vägen?
Christina Andersson,
Det brukar alltid vara någon present till den som ger bort en prenumeration?
Kerstin Ehlin,
Jag betalade en prenumeration på Må Bra i början av september men har fortfarande inte fått varken tidning eller utlovad premie. Så tänk er för innan ni "nappar" på en prenumeration på Må Bra . ni kommer INTE att Må Bra när ni inser att ni har blivit lurad!!!
Victoria Cain,
Tack for att jag antligen kan prenumerera pa tidningar fran utlandet! Ser fram emot att fa lite svenska recept och halsningar fran gamla hemlandet!
Lisa,
Håller med Ewa. NU får man ju en 12 nr-prenumeration + gymstick hos allers, för samma pris som man bara får 12 nummer hos er.