Allt om Trädgård

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2255 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
12. 29 juli
13. 14 augusti
14. 16 september
15. 14 oktober
16. 11 november

Produktbeskrivning

Allt om Trädgård

Allt om Trädgård är Nordens i särklass största tidning för dig som vill veta allt om trädgårdar och grönska. Redaktionen har de absolut bästa experterna och kan ge dig värdefulla tips på hur du kan skapa den perfekta trädgården, balkongen, altanen eller odlingen.

Sedan starten 1993 har Allt om Trädgård varit marknadsledande inom sitt område. I takt med att intresset för trädgårdsarbete, odlingar, planteringar och dylikt har växt så har tidningen kommit att bli det självklara valet för alla som vill kunna ta hand om sin trädgård och sina blommor.

Tidningens innehåll

I varje nummer hittar du hemma-hos-reportage där du kan få inspiration om hur andra har gjort i sina trädgårdar. Du får hjälp med att hålla koll på de bästa redskapen som underlättar trädgårdsarbetet och gör det lekande lätt att så, rensa och klippa.

Redaktionen delar med sig av tips och tricks som gör det enkelt för dig att ta hand om alla dina växter och se till att de mår bra, oavsett om det är vår eller vinter, sommar eller höst.

Så om du vill veta när du ska så eller odla, eller om du undrar ifall dina blommor klarar av klimatet – då är Allt om Trädgård tidningen för dig.

Teckna en prenumeration och håll dig ständigt uppdaterad! En prenumeration på Allt om Trädgård är dessutom en mycket uppskattad present för alla som är intresserade av växter, eller som längtar efter gröna fingrar.

Teckna en prenumeration eller ett lösnummer - Hitta ditt erbjudande

Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård, så ta chansen att få tidningen rakt hem i brevlådan – portofritt!

Håll utkik efter våra fantastiska erbjudanden på Allt om Trädgård, eller beställ hem en prenumeration eller varför inte ett lösnummer redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 16
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 1993
Chefredaktör: Anna G Tufvesson
Räckvidd: 210000


Vem läser tidningen?

Män: 28 %
Kvinnor: 72 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Louise,
Minns ej om jag prenumererade via Tidningskungen, men allt om trädgård tyckte jag var en bra trädgårdstidning med mycket tips, vackra bilder, fint papper. Har sparat och tittar i dem ibland fortfarande. De hade (har?) bra bilagor månadsvis vad man ska tänka på just den månaden.
Katarina,
Mycket bra tidning, både för oss som jobbar i trädgårdsbranschen och för hobbyfolk.
Alexander,
Mycket härlig tidning som bjuder in till inspiration. Texterna är inte fackmässiga utan riktar sig till alla. Fina bilder och råd :)
Anna,
Toppentidning!Fina reportage
Antonia,
Mycket trevlig tiding, fina bilder och repotage. Tidningen varierar lite ibland är det för dem som odlar mycket och ibland för nybörjare, har lite av varje iaf!
Nils,
Perfekt att ha på torpet!
Birgitta Dahl,
En jättebra tidning, med bra hjälp för alla trädgårdar. Rekommenderas varmt.