TrädgårdFör dig som älskar att pyssla och göra fint i trädgården har vi ett stort utbud av tidningar. Hos oss kan du prenumerera på Allt om Trädgård, Hus och Hem Trädgård, Allers Trädgård och många fler tidningar om just trädgårdsarbete. Vi har även tidningar på engelska, tyska och norska för dig som föredrar dessa språk. Oavsett vilken tidning du väljer att prenumerera på kommer du att få massor av tips. Våra tidningar vänder sig till alla målgrupper, ung eller gammal, kvinna eller man, nybörjare eller för dig som har hållit på i många år med trädgårdsarbete.
Läs mer...

Specifika blomsorterVi kan också erbjuda tidningar om speciella blomsorter då våra trädgårdstidningar ofta har specialreportage av olika slag. Rosor är en av de vanligare blommorna och i vårt utbud kan du finna inspiration om olika varianter av dem, färger och hur du odlar de vackraste rosorna. I tidningen English Garden (UK) får du ovärderliga tips och råd från riktiga trädgårdsmästare, växtexperter och designers om hur du skapar och sköter din egen drömträdgård. Tidningen är på engelska och är en bästsäljare.

HemmetHos oss hittar du inte bara tidningar om just trädgård, utan även hur du kan bättra inredningen där hemma. Better Homes and Gardens är en tidning som är behjälplig för dig som vill piffa upp ditt hem och din trädgård. Här får du tips om hur du kan förändra ditt hem för att få din egen nisch. I detta magasin kan du också läsa om olika middagstips och vi kan rekommendera en prenumeration på just Better Homes eftersom den är en bred inspirationskälla.