Country Living Modern Rus (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Country Living Modern Rus tidning

Country Living Modern Rus är tidningen för dig som är intresserad av lantlivet, inredningen och trädgården. Deras innehåll är inspirerande, autentiskt och vackert för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av det traditionella och moderna boendet på landet, från hus, gårdar och stugor i varje nummer. Du får också bidrag och råd från toppexperter över hela Ryssland, nya idéer och mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av charmiga reportage och fantastiska bilder från de mest drömlika och personliga hemmen på landet, stilfulla och harmoniska lösningar för att inreda, dekorera och pyssla i din egen stil, härliga och avkopplande artiklar om trädgårdens blommor, växter och design, exklusiva intervjuer och porträtt från kända personer, författare och konstnärer som lever och verkar på landet, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen för dig som älskar det lantlivet.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer, inredningsintresserade och trädgårdsälskande världen och vill fördjupa dig i den inspirerande och vackra världen, då är Country Living Modern Rus tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar