Gård & Torp

Denna tidning är på Svenska

4/5 (848 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
8. 24 juli
9. 28 augusti
10. 25 september
11. 23 oktober
12. 20 november

Produktbeskrivning

Gård & Torp är det enda magasinet som handlar om hur man renoverar äldre hus och miljöer. Hur såg huset ut när det byggdes? Vilka färger använde man? Vilka fönster och dörrar passar, var kan man få tag på dem och går det att bygga om det lilla torpet utan att förstöra den ursprungliga charmen? I Gård & Torp berättar experterna till många och inspirerande bilder om gårdarna och torpen på landsbygden och ibland även om miljöer i staden. Här hittar du också namnen på hantverkarna som lärt sig de gamla teknikerna och här får du kunskapen om de gamla miljöerna. Gård & Torp utkommer med 11 nummer per år och är på svenska. Dessa erbjudanden gäller endast nya prenumeranter inom Sverige

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Ca antal sidor/utgåva: 100
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 2003
Chefredaktör: Cecilia Lindblom
Räckvidd: 92000


Vem läser tidningen?

Män: 40 %
Kvinnor: 60 %
Ålder: 30 - 70 år


500 tecken kvar

Gusten,
Fantastisk bra tidning! Men 123 € för 10 nr till Finland svider när jag ser 11 nr för 579 SEK. Med porto blir tidningen dubbelt så dyr i Finland. =(
LGO,
Fina bilder, bra papperskvalitet, inbjudande bilder att Bläddra i och få lite tips, idéer m m Tyvärr kom inte gåvan som utlovades fram, men det beror nog på PostNord.
Inger Nättorp,
För den som älskar gamla hus
Margareta Sölscher,
Nummer 2008 nummer 5
Tidningskungen.se,
Hej Kalle, Vänligen återkom med din mailadress så avregistrerar vi den manuellt. Annars går det jättebra att göra det nu då vi löste det lilla tekniska problemet vi hade tidigare med avregistreringen via länken. Mvh, Tidningskungen Kundtjänst
Kalle Skattman,
Nu får ni fixa till er reklamutskick så att det går att avregistrera detta, trött på reklam från er!!!!
Eva Stenvide,
En av två tidningar jag prenumerarat på i flera år! Seriös, med handfasta tips kring byggnadsvård.
Ulla Wihlstrand,
Den enda tidning jag prenumererar på. En lyckostund när den kommer i brevlådan! Rekommenderas till alla som tycker om att "dona" med hus och trädgård.
Eva,
En mycket läsvärd, seriös och lärorik tidning kan varmt rekommendas!
ECE,
Kanontidning! Riktigt intressant med mycket tips och råd för den som renoverar gamla hus. Blir nog förlängning tror jag :)
Hanna Uutela,
Jag är en relativt ny läsare av denna tidning men är redan kär. Köpte nyligen ett gammalt soldattorp så denna tidning är ju som gjord för oss som vill återskapa torpets originalutseende. Bästa tidningen!
Palle Gustafsson,
Gård & Torp är min mest intressanta läsning då den kommer i lådan. Som innehavare av ett gammalt sommarhus finns ämnen i varje utgåva som kan vara värdefulla