Hem & Antik

Denna tidning är på Svenska

4/5 (564 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 3 juli
5. 4 september
6. 30 oktober

Produktbeskrivning

Tycker du om att förnya ditt hem? Blandar du gärna gammalt och nytt i din inredning? Då är det här en tidning för dig! Klassiska Hem & Antik är nämligen landets första och enda inredningstidning som också är en antiktidning! Här inreder Klassiska Hem & Antik med ärvda möbler och auktionsfynd, sida vid sida med Ikeamöbler och funkis. Resultatet blir ett personligt ombonat och vackert hem! Klassiska Hem & Antik utkommer 6 gånger om året och är på svenska!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 2004
Chefredaktör: Cecilia Lindblom
Räckvidd: 69000


Vem läser tidningen?

Män: 23 %
Kvinnor: 77 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Kalle,
Tidningen är intressant och bra. Hantering av prenumeration är däremot helt bedrövligt. För att hantera sin existerande prenumeration så ska man skapa ett konto. Där frågas det om prenumerationsnummer och det går INTE att ange det som är skrivet på falturan. Uselt.
Lisbeth Grönhult,
En underbart bra och läsvärd tidning med härliga reportage och bilder. Många tips och ideér på design, färg och form. En ljuvlig färgklick att njuta av.
Christina Odelbring,
Älskar er tidning men man kan ju inte behålla alla. Så ett litet tips. Spara tidningar på ett bra sätt Jag sätter en klister lapp på framsidan och skriver vilken sida och vad det gäller t ex 38 snygga plattor utomhus 48 snyggt kök mm mm När det är något jag gillar då vet jag vilka tidningar jag skall behålla och vilka jag kan slänga
Gerd-Astrid Flenstad,
Tidningskungen.se ok
Gerd-Astrid Flenstad,
ok
Tidningskungen.se,
Hej Gerd-Astrid, På denna tidning har förlaget valt att inte ha utlandserbjudanden via oss på Tidningskungen. Detta betyder dock inte att du inte kan få tidningen till utlandet utan bara att vi inte kan hjälpa dig med det. Tidningens förlag kan oftast hjälpa dig med detta och de har också uppgifter om portokostnader. Kontaktuppgifter till förlaget: Hem & Antik Bonnier Tidskrifter AB (9470) 08-4549528 pren.kundservice@bt.bonnier.se Ha en fin dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Gerd-Astrid Flenstad,
Jeg vil prenummerera på HEM & ANTIK. Jeg bor i Norge, og dermed blir det vel litt ekstra å betale. Kan jeg få vite hva jeg skal betale for et år? Jeg har kjøpt nr 1.
Tidningskungen.se,
Hej Kerstin, Vilken lista menar du att vi ska stryka dig från? Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Kerstin Hultqvist,
ej ngn tidning eller erbjudande stryk mig från er lista
Rita Orelund,
Jätte bra tidning!!
Inga Lill Eriksson,
Underbar tidning !!
Maria,
Underbar tidning fylld med vackra saker och inspiration!
Margareth Johansson 6365984415,
Hej Jag saknar Ceannis necessärerna ni utlovade i okt 2010 //Margreth J
Thomas Bylund,
Meddlemsnummer; 65. 840. 509. 15 Jag har inte beställt någon Tidning Hem & Antik. Varför skickar ni Tidningen ? Uppsäkning är avklarad, men några fler tidningar vill jag inte motttaga